El passat dissabte la Unió Ciclista les Franqueses va organitzar les 4 hores solidàries assolint 1.000€ que es destinaran íntegrament a les residències de gent gran de Les Franqueses i a l’Hospital de Granollers


El passat 25 d’abril la Unió Ciclista Les Franqueses va organitzar 4 hores solidàries amb un directe al seu compte d’Instagram en una inciaitiva en la qual els participants van poder escollir el temps i la distància que recorrien i el donatiu que volien fer. Hi van prendre part una cinquantena d’esportistes i en total es van recaptar 1.000€, que es destinaran íntegrament a les residències de gent gran de Les Franqueses i a l’hospital de Granollers. Aquesta donació se suma a la que el club franquesí va fer el passat mes de març, 1.500€ en material: 130 litres de gel desinfectant, 2.000 guants i 600 bates a l’Hospital de Granollers.

Per altra banda, l’altre club ciclista franquesí, en aquest cas el Club Ciclista Corró d’Amunt, dirigit per Josep Mauri, també ha col·laborat en la lluita contra el coronavirus. La darrera setmana va donar 4.000 guants a Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, 2.000 a la Fundació Privada Les Franqueses per a la gent gran i 2.000 a diverses residències.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here