La UE Aiguafreda 2018-2019

L’equip, que enguany ha acabat segon al grup 4 de Quarta Catalana, empatat amb el CF Olímpic B, puja a Tercera aprofitant una plaça que ha deixat vacant un altre segon de grup amb millor coeficient


Una victòria contra el Tona C, per 2-0 al Municipal, en un partit corresponent a la 21a jornada del grup 4 de Segona Catalana va ser el darrer partit de la UE Aiguafreda aquesta temporada abans que la crisi del coronavirus paralitzés la competició. Aquella tarda del diumenge 7 de març, els de Marcelo Dapueto aconseguien una victòria que els hi permetia seguir segons, encadenant 7 partits seguits puntuant (5 victòries i 2 empats).

El conjunt de la Vall del Congost acabava així, es confirmaria mesos després, una temporada que tot i ser incompleta, havia estat per emmarcar. Prop de 4 mesos després, la Federació Catalana de Futbol ha confirmat l’ascens del club que fa frontera entre el Vallès Oriental i Osona, que aprofitarà una plaça que ha deixat vacant un altre segon de grup de Quarta Catalana amb millor coeficient.

El cas és que la UE Aiguafreda havia estat el 10è millor segon de tots els grups de Quarta Catalana però el tall d’ascensos es quedava en els primers 8 equips que havien quedat segons classificats. Tanmateix, la renúncia de dos d’aquests equips a pujar de categoria ha ocasionat que sigui el conjunt vallesà el que pugi a Tercera Catalana.

La intenció de l’entitat, tal com ha apuntat el seu president, Pere Matas, a La Jornada del Vallès, és que l’equip competeixi al grup 5, amb la majoria d’equips d’osona però també amb CF Olímpic La Garriga, CF Sant Feliu de Codines i CF l’Ametlla. Així mateix, l’equip seguirà conformat per jugadors de casa, amb una clara aposta pel planter.

La dadaLa UE Aiguafreda, juntament amb el CF Olímpic B, ha estat el màxim golejador del seu grup amb 60 dianes en 21 partits. Així mateix, Pau Matas, amb 15 gols en 18 partits ha estat el pitxixi de la categoria.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here