La Torre Roja, el fortí del Recam Làser Caldes

0
2060

Els d’Eduard Candami han sumat cinc de les sis victòries de la temporada al pavelló calderí. Han aconseguit derrotar equips del nivell del Liceo, el Vilafranca i el Lleida


Marlon Càtedra

Convertir el teu pavelló en una fortalesa on no s’escapin els 3 punts és el desig que tenen tots els entrenadors abans de començar la temporada a qualsevol esport i nivell. El Club Hoquei Caldes era conscient abans de començar l’exercici a OK Lliga que les opcions de permanència passaven en gran part per mostrar-se regulars a casa. Per fer-ho, era necessari que l’afició ajudés incondicionalment cada jornada a la Torre Roja. De moment, podem afirmar que és així. El Recam Làser Caldes suma 21 punts, dels quals 15 els ha aconseguit al seu pavelló amb el suport incondicional dels seus seguidors.

Els d’Eduard Candami han disputat 7 partits a casa amb 5 victòries i només 2 derrotes. Aquests números són dels millors de l’OK Lliga i fonamenten el perquè els calderins estaran a la Copa del Rei. Les darreres temporada la salvació està al voltant dels 30 punts, per tant, el Recam Làser Caldes ha fet gran part de la feina aquesta primera volta. Ara, comença el famós Tourmalet amb la visita del Barça a la Torre Roja, però si els vallesans mantenen el nivell a casa la salvació serà un fet pels vallesans.

La dada

L’Hoquei Caldes és el quart millor equip a casa on hi ha sumat 15 de 21 punts possibles. El primer és el FC Barcelona amb 22 de 27, el segon el Liceo amb 18 de 24 i el tercer el Vic amb 16 de 24.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here