La prova, organitzada pel CN Granollers, combina natació i ‘spinning’


El dissabte 3 de juny arriba la 2a edició de les 12 Hores per Equips, organitzada pel Club Natació Granollers. Una competició oberta a tothom (socis i no socis) en la qual els participants hauran de tornar a completar 12 hores combinant la pràctica de la natació amb l’’spinning’. Una competició que es realitzarà a les instal·lacions del club granollerí, a la piscina exterior de 50 metres la prova de natació, i amb bicis de ciclo indoor que s’ubicaran a la zona exterior la prova de ‘spinning’.

Els equips estaran formats de 6 a 10 persones, que enguany es dividiran en dues categories: absoluta i júnior (14-18 anys). Guanyarà l’equip que acumuli més metres de natació i ‘spinning’ al final de les 12 hores de competició. Una de les condicions de la prova és realitzar un mínim de 3 hores de cada disciplina; la resta d’hores es podran completar indiferentment fent ‘spinning’ o nedant.

Les inscripcions per a participar ja estan obertes (7€ per a socis i 10€ per a no socis) i inclou regal de benvinguda, entrepà i beguda, avituallament durant les 12h de competició i premis pels guanyadors de cada categoria.

INSCRIU-TE AQUÍ: http://cngranollers.org/inscripcio-12-hores-x-equips/

Més informació sobre la prova: http://cngranollers.org/normativa-12-hores-x-equips/

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here