La prova de nova creació, organitzada per l’entitat per Baliga Balaga i l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès, se celebrarà el proper 25 de maig a les 9.30h a la zona de Can Reixach del municipi vallesà


El proper 25 de maig tindrà lloc a l’Ametlla del Vallès la 1a edició de La Riereta, una cursa de resistència en BTT per equips organitzada per l’entitat Baliga Balaga i l’Ajuntament del municipi. La prova tindrà una durada de 4 hores, serà per relleus i hi podran participar equips de 2 i 3 persones. Es realitzarà en un bosc totalment allunyat del nucli urbà, el bosc de Can Plandolit, a la zona de Can Reixach en un circuit d’uns 3 kms amb zona de boxes inclosa. La cursa està pensada per les categories sub23, elit i veterans a partir de 40 anys, tant masculí com femení.

Per inscriure’t a la cursa CLICA AQUÍ

“El nom de la prova és degut a que transcorre al costat d’una riera, la qual l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès ha recuperat fent treball de neteja, de condicionament, juntament amb altres camins del municipi. Des de la organització, volem que el corredors gaudeixin d’aquest entorn i que com a usuaris de bicicleta muntanya, prenguem consciència del medi en el qual fem allò que tant ens agrada, anar en bicicleta per la muntanya”, explica Xavi Arenes, un dels organitzadors.

L’entitat organitzadora, Baliga Balaga, la qual actualment la conformen Jaume Angulo, Carles Ganduxer, Genís Espargaró i Xavi Arenes, ja havia organitzat anteriorment diverses curses al municipi, com el Duatló de Muntanya de l’Ametlla durant 13 anys i el Duatló de Carretera durant 3 anys, ambdues curses federades. Així, l’organització, amb àmplia experiència en muntar proves, té la intenció de tornar a posar al calendari una cursa de resistència en BTT interessant i competitiva que es consolidi. De moment, el proper 25 de maig, la 1a edició.

APUNTEU-VOS AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here