Les obres, que havien d’iniciar-se el 17 de desembre, es retrassaran degut al retard del subministrament del material i duraran prop de 3 setmanes. L’Ajuntament treballa per trobar un terreny de joc per tal que els equips puguin entrenar i també jugar els seus partits com a locals els caps de setmana del 12 i 13 de gener i del 19 i 20 de gener


La renovació de la gespa del camp de futbol de La Garriga començarà el 2 de gener. Així ho ha anunciat el regidor d’esports del municipi, Joan Esteban, a Ràdio Silenci. Les obres havien d’iniciar-se el 17 de desembre però la licitació d’aquestes ha anat molt justa i el material no arribarà fins a principis de gener.

Un retard que ha obligat a l’Ajuntament a buscar unes instal·lacions per tal que els 18 equips i més de 300 jugadors de l’Olímpic La Garriga, l’entitat més nombrosa del poble, puguin entrenar i competir durant les tres setmanes que durin les obres. Segons ha apuntat Esteban a l’emissora local, el consistori s’ha posat en contacte amb els Ajuntaments de Les Franqueses del Vallès, l’Ametlla del Vallès, Aiguafreda i Santa Eulàlia de Ronçana per poder utilitzar les seves instal·lacions. A banda de necessitar un terreny de joc per entrenar, l’entitat garriguenca també el necessitarà per jugar els seus partits com a local els caps de setmana del 12 i 13 de gener i del 19 i 20 de gener.

Durant les obres també es canviaran els canons de rec, que s’amagaran al terra i no ocuparan espai, i les porteries de futbol 7 i futbol 11. Unes obres valorades en 200.000€ que s’uneixen a les que la regidoria d’esports porta 2 anys fent. L’hivern passat es va renovar la pista del pavelló de Can Noguera i es van millorar els vestuaris i també es van fer millores en el pavelló de can Violí; actualment s’estan realitzant les obres de tancament de la pista número 2 i està projectada la construcció d‘una pista d’atletisme homologada a Can Terrés.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here