La Penya Blaugrana de la Roca organitza el segon torneig d’hivern

0
2767

A la competició, que se celebrarà el 3 de desembre, hi participaran equips del futbol base del CF Badalona, el CE Europa, l’EC Granollers i del club amfitrió


La Penya Blaugrana de la Roca del Vallès celebrarà el proper dissabte 3 de desembre el II torneig d’hivern, una competició de futbol base en el qual hi participaran prop de 200 jugadors, de categoria escola, prebenjamí, benjamí i aleví. Els equips convidats, a banda dels amfitrions, seran l’EC Granollers, el CF Badalona i el CE Europa.

L’entitat roquerola compta enguany amb 5 equips: un d’escola, un prebenjamí, dos benjamins i un aleví. “Com a club formador que som volem que els nens i nenes s’ho passin bé. El torneig el celebrem amb vàries intencions: fer un acte tots els equips junts i evaluar el nivell de formació comparant-nos amb equips de nivell contrastat”, ha destacat, a La Jornada del Vallès, el president de l’entitat, Josep Arcarons.

El torneig tindrà lloc de les 9h del matí fins a les 15h de la tarda a les instal·lacions del camp de futbol de Santa Agnès de Malanyanes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here