Els Corazonistas de Medellín, el club més destacat del seu país, ha repetit presència a la Granollers Cup, sent l’únic equip del seu continent que hi ha participat enguany, amb una premissa molt clara, gaudir d’un esport que els apassiona


Després de 6 anys de la seva primera participació, un equip dels Corazonistas de Medellín de Colòmbia va tornar a Granollers per participar a la Granollers Cup. “El que ens ha portat a venir és l’amor que sentim per aquest esport. Venir aquí a Granollers ens ha costat més de 4.000 €, però ho hem viscut amb passió i amb moltes ganes de gaudir-ho”, destacava Juan Fernando, l’entrenador de l’equip colombià.

L’experiència d’anys enrere va ser decisiva perquè el club sud-americà decidís emprendre la seva segona participació al torneig  d’handbol base més important del sud d’Europa, en aquest cas amb un equip infantil masculí: “És una experiència total, a nivell de vida, de festa, d’intercanvis, estem molt satisfets. Els nois han pogut conèixer jugadors d’altres països, han pogut competir amb jugadors de gran nivell i han estat molt i molt feliços”, apuntava Fernando.

Els jugadors, que han estat els verdaders protagonistes, han valorat molt positivament el torneig: “És una experiència única, hem gaudit molt, hem conegut persones d’altres països, a banda de poder jugar a l’esport que estimem contra equips de molt nivell”, explicava Camelo Montes, un dels capitans de l’equip.

Els Corazonistas de Medellín, que són l’equip més important del seu país, han acabat completant un bon campionat, i tot i que no van poder arribar a la final, van caure a vuitens de final, s’emporten cap al seu país una experiència que de ben segur no oblidaran.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here