Se celebrarà del 3 al 7 de setembre de 10 a 13 hores al Pavelló de Corró d’Avall


Després de l’èxit de la primera tecnificació a Les Franqueses del Vallès, el passat mes de març, Hand Porters torna a la localitat vallesana organitzant una nova jornada de tecnificacions amb destacats canvis respecte l’anterior. El canvi més rellevant és que el treball que es realitzarà serà pactat prèviament amb el porter i aquest tindrà diverses opcions a escollir segons les seves necessitats. Tenint en compte que els participants ja han iniciat la pretemporada amb els seus respectius equips, aquesta tecnificació no serà excessivament física, sinó més aviat tècnica i tàctica.

A la tecnificació, que se celebrarà del 3 al 7 de setembre de 10 a 13 hores al Pavelló de Corró d’Avall, també es realitzaran entrenaments en pista, anàlisi de vídeo personal i reunions amb els entrenadors, a banda d’un treball amb una psicòloga per donar eines per millorar la fortalesa psicològica, vital en una posició com la de porter.  Un cop acabada la tecnificació, els participants rebran un informe personalitzat amb un estudi del seu treball i els objectius de millora de cara a la temporada 2018/2019.

En aquesta edició, els entrenadors que impartiran les classes, amb àmplia experiència sota pals, seran Júlia Estany del Sant Joan Despi, Ester López del Club Handbol Sant Vicenç, Gerard Esparza del Club Handbol Sant Martí Adrianenc, Gerard Forns del Barça i Pau Puget, que n’és un dels organitzadors, del Sant Esteve Sesrovires.

Per la inscripció clicar aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here