Grafix Gestió Informàtica i La Jornada del Vallès uneixen forces de cara a la nova temporada


L’empresa d’informàtica i màrqueting online s’uneix al projecte del portal digital esportiu de referència a la comarca. El know-how de Grafix i la professionalitat i les ganes de millorar de Jordi Calls (periodista i director del mitjà) s’uniran per afrontar una nova aventura a partir del mes d’agost. El naixement d’una nova aliança amb l’objectiu que el portal web continuï amb el seu creixement exponencial i que es converteixi en un mitjà de comunicació digital de referència no només al Vallès Oriental, sinó a tot el territori català.

La Jornada del Vallès és el portal que reuneix la més extensa informació sobre tots els esports i els equips del Vallès Oriental. Des de les disciplines més populars (com el futbol o l’handbol) al bàsquet, la gimnàstica artística, la natació sincronitzada o l’hoquei. Amb només dos anys, s’ha convertit en una de les pàgines web informatives de més rellevància a la comarca amb un registre de més 50.000 visites mensuals.

Jordi Calls, director de La Jornada, i Jordi Grivé, CEO de Grafix

Amb aquesta nova aliança, Grafix consolida la seva presència a la xarxa. La Jornada del Vallès, junt amb la botiga online PhotocallMe (especialitzada en la venda d’accessoris i marcs per a photocalls de festes i celebracions), entrarà a formar part del consorci de pàgines web de Grafix Gestió Informàtica.

A partir del mes d’agost, Grafix serà l’encarregat de la gestió de la pàgina i de la seva imatge gràfica. Per la seva part, Jordi Calls continuarà liderant el projecte com a Director i Cap de continguts de la publicació digital. El periodista, junt amb el seu equip de redactors i col·laboradors, seran responsables de la vessant editorial.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here