La Granollers Cup ja té dates per la nova edició del 2021

0
222

El torneig internacional d’handbol base més important del sud d’Europa es tornarà a celebrar del 24 al 28 de juny del 2021 


Granollers està d’enhorabona! La Granollers Cup tornarà a jugar-se l’estiu del 2021 després que l’última edició fos cancel·lada per culpa de la Covid-19. Així, un any més tard tornarà al Vallès Oriental la Granollers Cup i la capital vallesana s’omplirà de colors al llarg de quatre dies de molta intensitat i handbol. Del 24 al 28 de juny es disputarà a Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i Vilanova del Vallès una nova edició de la competició, el torneig d’handbol base organitzat pel Club i la Fundació BM Granollers.

El President del BM Granollers, Josep Pujadas, s’ha mostrat optimista de cara a la nova edició de la Granollers Cup: “Esperem que la situació des d’un punt de vista sanitari s’hagi aclarit i estigui tot en una millor situació. Esperem i desitgem que els equips vinguin perquè entenem que després d’aquesta aturada els equips tindran moltes ganes de participar”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here