La jugadora en edat júnior, que està a punt de complir 17 anys, serà la quarta jugadora del BM Granollers que participi en aquest projecte, emmarcat en el programa nacional de tecnificació esportiva, amb el qual el cos tècnic de la selecció espanyola desenvoluparà un treball específic amb joves jugadores que aspiren a competir al Mundial del 2021 amb el combinat estatal


La Federació Espanyola va anunciar ahir que la jugadora júnior del BM Granollers, Martina Capdevila, formarà part de la primera convocatòria pel programa ‘Objectiu 2021’, un projecte amb el qual el cos tècnic de la selecció espanyola, amb el granollerí Carlos Viver al capdavant, desenvoluparà un treball específic amb joves jugadores que aspiren a competir al Mundial 2021 amb el combinat estatal.

Capdevila, que està a punt de complir 17 anys, i juga de central, serà la quarta jugadora del BM Granollers convocada després de les ja anunciades de Nicole Wiggins, Kaba Gassama i Ona Vegué. La jove jugadora, que va jugar el Mundial juvenil amb la selecció estatal el passat mes d’agost, ha entrat en substitució de Sayna Mbengue, que pateix unes molèsties.

En aquesta primera activitat del programa ‘Objectiu 2021’, la selecció nacional treballarà en règim de doble sessió al Pavelló Municipal Sandra Aguilar de Pinto (Madrid), del 17 al 20 de setembre, data en la qual està programat el retorn de les jugadores als seus respectius clubs. Així mateix, tindran lloc dues concentracions fins al desembre, una per mes, que tindran continuïtat al llarg de l’any que ve. Carlos Viver busca despertar en les jugadores joves “la sensació i motivació que estan en l’òrbita de la selecció i que si treballen dur alguna d’elles pot formar part de les Guerreres en el Mundial de 2021”, apunta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here