Tots els premiats de la Nit de l'Esport celebrada ahir / AJ. La Garriga

El restaurant la Cabanya va ser l’escenari de la Nit de l’Esport de la localitat vallesana que va aplegar prop de 300 persones


Anuncia't a la jornada del vallèsDesprés d’haver recuperat la festa l’any passat 11 temporades després, el restaurant La Cabanya de La Garriga va tornar a ser l’escenari de la Nit de l’Esport del municipi, en la qual hi van assistir prop de 300 persones. L’encarregat de presentar l’acte, que va anar acompanyat d’un magnífic sopar, va ser el periodista garriguenc Jordi Roig. La regidoria d’esports de la Garriga va preparar l’esdeveniment a consciència, amb diverses pantalles al llarg del menjador perquè tots els assistents veiessin l’escenari, en el qual es van entregar els premis i també es van emetre vídeos personalitzats per cada nominat o premiat.

El presentador de l’acte va ser el periodista garriguenc Jordi Roig

El regidor d’esports, Joan Esteban, va posar en relleu el teixit esportiu i associatiu de la Garriga que compta amb més de 1.000 federats. També va destacar el pas endavant que han fet els diferents clubs, els últims anys, per millorar la gestió esportiva i la implicació de les famílies en l’aposta per l’esport com una manera de fomentar un estil de vida saludable pels més petits.

Així mateix, a la Festa també hi va assistir el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, convidat per l’alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó, que va posar en valor la gran tasca de les entitats esportives del poble. Per la seva part, Reig va seguir en la línia de Budó, agraint la tasca social i de país que fan les entitats de La Garriga.

Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport, va assistir a la Festa

El premi a millor esportista femenina amateur va ser per Teresa Barberà del CESIB; Natàlia Datzira, del Club Patinatge La Garriga va ser premiada com a millor esportista de formació, mentre que Iris Castells, del Club Tennis Taula Els 8, va rebre el guardó com a millor esportista de promoció. Judit Dameson, del Club Patinatge La Garriga, va rebre el reconeixement com a millor entrenadora.

El sènior femení de futbol sala de l’AEE Manuel Blancafort va rebre el guardó com a millor equip femení amateur; també l’AEE Manuel Blancafort, però en aquest cas, l’equip d’atletisme, va ser nombrat millor equip de formació, mentre que l’equip sub12 de la Unió Esportiva La Garriga d’hoquei va ser guardonat com a millor equip de promoció.

El premi a millor esportista masculí en categoria amateur va ser per Arnau Duran, del CESIB; Guillem Herreros del CF Olímpic va ser premiat com a millor esportista de formació, mentre que Cesc Molins, del Club Tennis Taula Els 8, va rebre el guardó com a millor esportista de promoció. Roger Esteban, del Futbol Sala La Garriga, va obtenir el reconeixement com a millor entrenador.

L’equip de veterans de La UE La Garriga d’hoquei va ser nombrat millor equip masculí amateur; el juvenil A del CF Olímpic millor equip de formació i l’escola de bàsquet del CB La Garriga, millor equip de promoció.

Els esportistes nominats que competeixen fora de La Garriga

Pel que fa a la categoria Esportistes que competeixen fora de La Garriga, el guanyador va ser Héctor Morales, del CN Granollers, la segona classificada Guiomar Giménez, també del CN Granollers, mentre que el tercer lloc va ser pel jove pilot de motocròs Edgar Canet. 

Premis a la trajectòria esportiva

Mar Pujals (AEE Blancafort), Agustí Vilanova (UE la Garriga), Sergi Garcia i Ismael Arévalo (CF Olímpic), Laia López (Som Disset), Josep Clavell (CA Tortugues), Jose Pedro Llavero (CB la Garriga), Toni Cruz (CF Olímpic).

Dedicació a la gestió esportiva:

Joel Montoro (AEE Blancafort)Roger Fitó (UE la Garriga) i Miquel Baldich (Penya Barcelonista) a títol postum.

Empreses col·laboradores:

Fersix amb AEE Blancafort

Caprabo amb CB la Garriga

Moya Advocats Gescat amb UE la Garriga

Cristaleria y aluminios ICELAND amb Tennis Taula els 8

Estabanell i Pahisa amb CF Olímpic

Disterri amb Handbol la Garriga

Anuncia't a la jornada del vallès

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here