La patinadora Nàdia Alsinet i el jugador de tennis taula Cesc Molins van rebre el títol de millors esportistes a la Nit de l’Esport 2020, que va canviar de format respecte les anteriors edicions i es va celebrar a Can Luna el passat divendres


“Aquest és un reconeixement a totes les persones esportistes: a les que tenen objectius grans i a les que en tenen de més petits, perquè totes, en algun moment, han posat per davant els valors dels esports”, així el regidor d’esports de la Garriga, Jordi Musquera, s’adreçava a tots els nominats a la Nit de l’Esport 2020 que va tenir lloc el divendres passat a Can Luna.

En la categoria de millor equip femení, va guanyar l’equip sènior femení de futbol sala de l’AEE Blancafort; i el premi a millor equip masculí va ser per al primer equip d’Hoquei la Garriga. El jurat va reconèixer Tania Montes, entrenadora dels equips de futbol sala de l’Associació Esportiva Escolar Manuel Blancafort, com a millor entrenadora. Cal dir que el seu equip va ser guanyador de la lliga comarcal de futbol sala. El millor entrenador en categoria masculina va ser per Jaume Solé, entrenador del sènior de l’Handbol La Garriga.  Solè va arribar a l’equip el gener de l’any passat estant segon per la cua i des que va arribar l’equip van sumar com a victòries tots els partits de la segona volta i per poc juguen promoció d’ascens. A més, van guanyar la Copa Catalana de Segona Catalana.

A l’acte també es va reconèixer la trajectòria esportiva de Jordi Aspa (Unió Esportiva la Garriga) i Toni Cruz Carrera (Olímpic la Garriga), i la dedicació de Roque Soto (Les Tortugues), Andreu Castaño (Olímpic la Garriga), Marcos Montilla (Handbol la Garriga). D’esportistes que competeixen fora del municipi es va felicitar Jan Rof, Martí Pratginestós, Edgar Canet, Gil Carbonès, Ferran Insa, Héctor Morales, Carla Torrell, Fiona Bernaldo i Guiomar Jiménez.

Finalment, van rebre un reconeixement especial Ricard, Biel López, Aleix Asensio, Roco de Ponte, Jordi Marimon, Carmen Sànchez i Raul del Rosàrio, així com diverses empreses col·laboradores amb clubs i entitats (Grow, Side, Galval Motor, Club B Servei Catara, Iceland Vidres i Aluminis, Obres Tècniques Lloret, Servicantó, Electrodomèstics Juncà, Excavacions Segú i Seit).


HEMEROTECA

La Garriga premia els millors esportistes del municipi

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here