265 persones van assistir a la festa de l’esport garriguenc que va tenir lloc al restaurant la Cabanya i en la qual es van entregar els guardons als millors esportistes del municipi


El regidor d’esports, Joan Esteban, i l’alcaldessa, Meritxell Budó, van ser els encarregats de donar els premis als esportistes

11 anys després de l’anterior edició, La Garriga va tornar a celebrar una nit de l’esport. Va ser al mateix lloc que en la darrera, al restaurant la Cabanya del municipi, que va acollir 265 convidats. L’encarregat de presentar l’acte, que va anar acompanyat d’un magnífic sopar, va ser el periodista garriguenc Jordi Roig. La regidoria d’esports del municipi va preparar l’esdeveniment a consciència, amb diverses pantalles al llarg del menjador perquè tots els assistents veiessin l’escenari, en el qual es van entregar els premis i també es van emetre vídeos personalitzats per cada nominat o premiat.

“És un esdeveniment que agrada molt. És un reconeixement a tots els clubs i esportistes del poble i crec que cal fer-ho una vegada a l’any. Tenim 28 entitats esportives i un gran nivell d’esport local; a banda també tenim esportistes molt bons que competeixen fora del poble i n’estic segur que en sortiran molts més”, destacava el regidor d’esports, Joan Esteban.

Les dues premiades de Les Tortugues, Sílvia Segura i Aïda Grau

La premiada com a millor esportista amateur va ser Sílvia Segura, de Les Tortugues: “Sempre és un orgull que al teu poble et facin un reconeixement. La temporada passada va ser molt bona, vaig entrenar molt i estic contenta dels resultats. Aquesta temporada tinc els objectius de millorar la marca de 10 km i millorar la de mitja marató”, va apuntar Segura. No va ser l’únic premi de Les Tortugues, i és que Aïda Grau també va rebre el de gestió esportiva. Fa deu anys, quan Grau va agafar les regnes del club, Les Tortugues només tenia 7 esportistes i enguany en són 280: “M’han donat el premi gràcies a molta gent que hem tirat endavant l’entitat”, destacava.

Carlos Granados i Jordi Riu porten més de 20 anys al CF Olímpic La Garriga

Els premiats com a millors esportistes amateurs van ser Jordi Riu i Carlos Granados, del CF Olímpic, que porten més de 20 anys defensant l’escut del club garriguenc: “Estem molt satisfets que el poble ens reconegui. Volem agrair a la gent que ha confiat en nosaltres”, van apuntar els jugadors.

A continuació us adjuntem tots els nominats i guanyadors per categories:

Mencions especials

Categoria esportistes que competeixen fora de La Garriga: El guanyador va ser Pol Valera, jugador del filial del BM Granollers que també competeix amb el primer equip d’Asobal. El premi el va recollir el seu pare ja que el Pol no va poder assistir a l’acte. La resta de premiats van ser Àngels Farré, jugadora del Joventut Les Corts, a la segona divisió estatal de bàsquet, i també entrenadora de categories inferiors del CB La Garriga; Gil Carbonés del CEEC Cardedeu, campió d’Europa amb la selecció espanyola 2017 i millor jugador del món de horseball 2017; Héctor Morales, nedador que ha assolit diferents títols estatals amb el CN Granollers, i Eric Tomàs, corredor de 14 anys de motocross.

Categoria dedicació a la gestió esportiva: Van ser premiats Aïda Grau, del Club atletisme Les Tortugues; Marc Corominas, del CB La Garriga; Josep Casanova, del Centre Excursionista Garriguenc, juntament amb el grup d’organitzadors de la Travessa Viladrau-La Garriga; Antonio Delgado, president del Club Petanca la Garriga i del Club Amics de la Petanca Els Pinetons i Andreu Castaño, de l’Olímpic La Garriga.

Categoria trajectòria esportiva: Van ser premiats l’equip absolut de bàdminton del CESIB La Garriga; Sebastià Peralta, de l’Ushiro Club Esportiu de karate; Jaume Coll Oliveras, de la Unió Esportiva Hoquei; l’equip cadet mixt de korfbal de l’AEE Institut Blancafort i Josep Galán del Club Handbol La Garriga.

Millor esportista femenina
 • Categoria promoció: la guanyadora va ser Gina Montes del CESIB. La resta de nominades van ser Martina Olmedo de la Unió Esportiva Hoquei i Carla Valls de l’AEE Institut Blancafort.
 • Categoria formació: la guanyadora va ser Núria Gómez del Club Patinatge. Les nominades van ser Ana Martínez del Club Ball Esportiu i Mar Fortuny de l’AEE Institut Blancafort.
 • Categoria amateur: la guanyadora va ser Sílvia Segura de Les Tortugues. Les nominades van ser Teresa Barberà del CESIB i Judit Capella del CB La Garriga.
Millor esportista masculí
 • Categoria promoció: el guanyador va ser Aleix Asensio del Club futbol sala. Els nominats van ser Cesc Molins del Club Tennis Taula i Lluís Aspa de l’Unió Esportiva Hoquei.
 • Categoria formació: el guanyador va ser David Luna del Club Ball Esportiu. Els altres nominats van ser Roger Ribó de l’AEE Institut Blancafort i Carles Fofana de l’Olímpic.
 • Categoria amateur: els guanyadors van ser Jordi Riu i Carlos Granados de l’Olímpic La Garriga. Els altres nominats van ser Arnau Duran del CESIB, Ferran Esquius i Gerard Serra del CB La Garriga.
Millor equip femení
 • Categoria promoció: El guanyador va ser el mini femení de la Unió esportiva hoquei.
 • Categoria formació: El guanyador va ser la línia femenina del CB La Garriga. L’altre nominat va ser l’equip juvenil de futbol sala de l’AEE Institut Blancafort.
Millor equip masculí
 • Categoria promoció: el guanyador va ser el benjamí del Club Tennis Taula. Els altres nominats van ser el prebenjamí A de la Unió Esportiva Hoquei i el benjamí del Club futbol sala La Garriga.
 • Categoria formació: el guanyador va ser el cadet masculí Club futbol sala. Els altres nominats van ser el cadet del CB La Garriga i l’infantil A de l’Olímpic.
 • Categoria amateur: els guanyadors van ser Juan Raúl del Rosario i Carmen de Jesús Sánchez del Club de ball esportiu. Els altres nominats van ser l’equip sènior de Segona territorial del Club futbol sala i l’equip sènior de Tercera Catalana de l’Olímpic.
Millors entrenadors/es
 • Categoria masculina: El guanyador va ser Oliver Garvín de l’AEE Institut Blancafort. La resta de nominats van ser Ferran Arias del Club ball esportiu,, Roger Esteban del Club futbol sala i Toni Cruz del primer equip de l’Olímpic.
 • Categoria femenina: La guanyadora va ser Orsyola Toth del Club ball esportiu. L’altra nominada va ser Maria Grau de la Unió esportiva hoquei.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here