La Festa, que commemorarà el 50è aniversari del club granollerí, tindrà com a acte principal la presentació dels equips de la temporada 2017/18, amb la presència del esportistes de les seccions esportives de natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística femenina i masculina


La Festa dels Esportistes d’enguany serà més especial que mai, ja que s’emmarca dins dels actes de commemoració del 50è aniversari del Club Natació Granollers. En aquesta ocasió, la tradicional trobada de les seccions esportives, es realitzarà al vespre, celebrant-se el proper divendres 22 de setembre, a les 20h, al pavelló municipal El Parquet.

Com acte principal hi haurà la presentació dels equips de la temporada 2017/18, amb els prop dels 600 esportistes de les seccions esportives de natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística femenina i masculina. Els esportistes desfilaran pel parquet i es retrà homenatge als esportistes més destacats de la temporada anterior, 2016/17. Coincidint amb l’efemèride del Club, hi haurà un petit refrigeri, ambientació musical i moltes sorpreses més al llarg de la vetllada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here