El delegat, Juan Nuñez, el president de la FCF, Joan Soteras, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral / FOTO: FCF

La presentació va comptar amb la presència del president de l’ens federatiu, Joan Soteras, i de més d’una trentena de clubs de la comarca


Dilluns va tenir lloc la presentació de la nova seu de la Federació Catalana de Futbol del Vallès Oriental, situada a Granollers. Un acte en el qual hi van prendre part el president de l’ens federatiu, Joan Soteras, el vicepresident primer, Josep Lladó, i els directius Francesc Folguera i Antonio Jiménez, acompanyats del directiu i delegat de la comarca, Juan Nuñez.

El nou local, funcional, modern i adaptat a la imatge corporativa actual de l’FCF, centralitza tots els serveis de la delegació en un sol edifici, on s’ubiquen de forma conjunta els departaments de Futbol i Futbol Sala, i els respectius Comitès Tècnics d’Àrbitres. Així mateix, les noves oficines disposen d’una gran i espaiosa aula formativa amb capacitat per 80 persones, equipada per realitzar cursos a tots els federats i membres de clubs.

Alguns dels representants dels clubs de la comarca que van asssitir a l’acte / FOTO: FCF

En total van assistir a la trobada presidents i directius de més d’una trentena de clubs de futbol i futbol sala del Vallès Oriental. Alhora, també hi van ser presents alguns dels components de l’estructura federativa de la delegació, com ara el delegat comarcal del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Nacho Torrella, a més de l’àrbitra assistent internacional Matilde Esteves.

“Som una federació de referència a nivell estatal, i això és gràcies a la feina que feu tots vosaltres en el vostre dia a dia. Ens encoratgeu a seguir endavant amb la nostra tasca i estem a la vostra disposició”, va subratllar el president Soteras. Per la seva part, el delegat comarcal, Juan Nuñez, va posar en relleu la importància de gaudir d’una seu d’aquestes característiques: “El canvi ha estat significatiu i ens permet fer un pas endavant i millorar el nostre funcionament”, va apuntar.

En el tram final de l’acte, Soteras i Nuñez van fer entrega d’una samarreta de la Selecció Catalana a l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, així com també al president i el director general de la Unió Empresarial Intersectorial, Joan Díaz, també presents en la jornada.

L'FCF ha fet entrega d'una samarreta de la Selecció als representants de la Unió Empresarial Intersectorial

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here