La Federació Catalana de Futbol, amb la voluntat d’impulsar el creixement del futbol femení, engegarà properament la campanya #Orgullosa

#Orgullosa, propera campanya de promoció del futbol femení de l’FCF

El proper dimarts 27 a les 19.00 hores es presentarà a Barcelona la campanya #Orgullosa i els seus quatre eixos per continuar amb la promoció i l’impuls del futbol femení des de la Federació Catalana de Futbol.

Enguany, durant la temporada 2016/17 la FCF i la Mutualitat Catalana de Futbolistes han subvencionat els desplaçaments i la quota mèdica de tots els equips femenins catalans amb un valor total de 481.901,50€. A més, i per cinquè any consecutiu s’ha celebrat la Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions, i aquest cap de setmana a Salou s’han celebrat les Trobades Territorials de Seleccions femenines. Actes, tots ells, que persegueixen la promoció del futbol femení. La voluntat de l’FCF és continuar i intensificar aquestes mesures per duplicar les fitxes.

#Orgullosa respon a un sentiment compartit per les gairebé 10.000 jugadores de futbol i futbol sala federades a Catalunya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here