El dilluns dia 13 el jurat de la Gala es reunirà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per votar els candidats i tancar, així, l’elecció dels guanyadors. Una vegada se sumin tots els vots dels clubs, federats i del jurat, que representa l’altre 50%, es comunicarà els guardonats de l’edició d’enguany


Aquest dijous es van tancar les votacions que els clubs i federats podien realitzar per triar els candidats nominats a la 6a Gala de les Estrelles. Prop de 900 clubs i federats han exercit el seu 50% del vot a través de la Intranet i el Portal del Federat per tal de triar els diferents candidats que estan nominats en les onze categories en les quals es podia votar. En els propers dies es realitzarà el sorteig per saber qui seran els afortunats o afortunades que podran acudir a la Gala de les Estrelles com a convidats el proper 20 de novembre.

El dilluns dia 13 el jurat de la Gala es reunirà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per votar els candidats i tancar, així, l’elecció dels guanyadors. Una vegada se sumin tots els vots dels clubs, federats i del jurat, que representa l’altre 50%, es comunicarà els guardonats de l’edició d’enguany. D’altra banda, com cada any, la 6a Gala de les Estrelles es podrà veure en diferit per Esport3 a partir de les 21.45 hores.

Xarxes socials

Per tal de donar més visibilitat a la 6a edició de la Gala de les Estrelles, en totes les xarxes socials de la Federació Catalana de Futbol -Twitter, Facebook, Instagram i Youtube- s’utilitza l’etiqueta #GalaEstrelles a l’hora de publicar diferents continguts relacionats amb aquest acte.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here