La prova, organitzada per diversos clubs de la comarca, va tenir 2.628 participants que, realitzant activitat física des de casa seva, van ajudar a recaptar prop de 25.000€ per la iniciativa #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà


Èxit absolut de la cursa solidària #corremACasa que es va celebrar ahir des de les 10h del matí fins les 21h. Una cursa virtual en la qual hi van prendre part 2.628 participants, tots ells des de casa seva, recorrent la distància que desitgessin i en qualsevol modalitat esportiva que es pogués realitzar des de casa. La participació va venir d’esportistes d’arreu de Catalunya i també i hi van prendre part corredors d’elit com la Eli Gordón i el Dani Aguirre, entre altres.

La iniciativa, sorgida de diversos clubs esportius de la comarca: Montseny Maasais, Les Nenes Trail, Gualba Trail, Senglars de Cardedeu, Safir Team, Camí dels Ibers i Hostrailric, i amb la col·laboració de Joan Costa d’Speaker Events, RogerCorrem i Jaume Disseny, va superar totes les expectatives dels organitzadors recaptant prop de 25.000€ per col·laborar amb la iniciativa #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà que recapta fons per lluitar contra el Coronavirus.

Una jornada solidària i esportiva amenitzada per l’speaker de curses de muntanya, Joan Costa, que va realitzar un directe a Youtube i Facebook i va anar parlant amb els diferents participants amb vídeotrucada.  Agrair a tothom que ens ha fet confiança en uns dies difícils per a tots. Un cop més amb l’esport ens hem aplegat de manera solidària i hem fet una cursa perfecte, apte per a tothom i amb un canal de comunicació en streaming molt potent que ens va permetre crear una atmosfera de competició i tertúlia amb 14 corredors i corredores còmplices que es connectaven des de casa seva compartint el seu repte amb la resta”, relata Costa a La Jornada del Vallès.

La organització ha deixat obertes les inscripcions una setmana més per tal que tothom qui ho desitgi pugui col·laborar a la causa solidària.

FES AQUÍ EL TEU DONATIU

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here