Així van rebre el Ramassà en una de les escoles que l'expedició franquesina va visitar a Camerun el passat mes d'abril

L’entitat franquesina presentarà el seu cinquè viatge, Madagascar 2018, el proper dimarts 5 de desembre a les 19,45 hores al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font


Enguany l’AE Ramassà compleix 5 anys d’aventures solidàries a l’Àfrica i els completarà viatjant el proper mes d’abril a Madagascar. Després d’haver viatjat a Etiòpia, República de Benín, Uganda i Camerun, aquesta temporada l’equip de Les Franqueses opta per viatjar a l’illa més gran d’Àfrica i la quarta més gran del món, mantenint intacte l’essència dels 4 primers viatges: esport, solidaritat i cultura.

‘El somni d’en Jan’, escrit per Toni Argent i il·lustrat per Núria Ramon, explica el somni d’un nen d’unir el futbol i la solidaritat viatjant per l’Àfrica. En el darrer viatge a Camerun, l’AE Ramassà va donar centenars d’aquests llibres a molts nens camerunesos, a banda de realitzar altres accions solidàries

Si l’any passat l’entitat va crear el llibre solidari ‘El somni d’en Jan’, i va posar les primeres pedres d’una biblioteca a Camerun que porta el nom del club, enguany a Madagascar el club franquesí té nous reptes solidaris encaminats a deixar petjada al país. Tots els detalls de la nova aventura seran explicats a la primera presentació del viatge que tindrà lloc el proper dimarts 5 de desembre a les 19,45 hores al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font de Les Franqueses del Vallès.

 

Aquest serà el segon viatge en el qual l’AE Ramassà és oficialment representant de les Nacions Unides. Una distinció que va rebre el setembre de fa dos anys a La Haia, en la qual es va valorar molt positivament el vessant més humanitari del club, que transmet a través de l’esport valors com justícia, integració, treball en equip i cooperació, entre altres.

Els preparatius del club de Les Franqueses del Vallès només han fet que començar, mantenint ben intacte l’esperit de les darreres aventures: il·lusió i moltes ganes de viure una nova experiència inoblidable.

ARTICLE INFERIOR PUBLICAT l’ABRIL DEL 2017

L’AE Ramassà, en plena aventura africana

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here