El projecte de carrera dual promou compatibilitzar l’exigència de l’elit esportiva amb el desenvolupament d’una trajectòria acadèmica o laboral de qualitat. Els primers a beneficiar-se de la iniciativa del club han estat Marc Garcia i Adrià Pérez que realitzen pràctiques universitàries a una de les empreses patrocinadores de l’entitat, KH Lloreda. Per altra banda, Judith Vizuete i Carlota Rubio han rebut 2 beques gràcies al conveni del club amb la UVic


Raúl Campos, excapità del Fraikin BM Granollers ha estat un dels impulsors del projecte de carrera dual que està duent a terme l’entitat vallesana. Campos, que va treballar a una empresa patrocinadora durant els últims anys com a jugador, considera clau que els esportistes no deixin de banda la formació durant la seva carrera esportiva. Els patrocinadors de l’entitat vallesana juguen un paper clau per impulsar el projecte de carrera dual dels esportistes del BM Granollers, que promou compatibilitzar l’exigència de l’elit esportiva amb el desenvolupament d’una trajectòria acadèmica o laboral de qualitat.

Marc Garcia i Adrià Pérez, els primers beneficiats

Des de fa unes setmanes, els jugadors del Fraikin BM Granollers Marc Garcia i Adrià Pérez realitzen pràctiques universitàries a KH Lloreda. Aviat ho farà Joana Capdevila, del KH-7 BM Granollers, a La Mútua, i l’Hospital de Granollers també incorporarà dos jugadors més a principis del 2016. A més, altres patrocinadors del club granollerí, com el mateix Fraikin, ja han mostrat interès per acollir més jugadors i jugadores en pràctiques.

marcgarcia

Per a Marc Garcia, “les pràctiques a KH Lloreda estan suposant un aprenentatge brutal” pel qual està molt agraït a l’empresa. L’especialista defensiu del Fraikin hi desenvolupa tasques vinculades amb la prevenció de riscos laborals, com a estudiant del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, i considera que “el club ha donat un pas endavant amb aquesta iniciativa”. Per la seva banda, l’extrem Adrià Pérez, que està acabant d’estudiar ADE a la Universitat de Barcelona, considera que les pràctiques són un pas fonamental en la seva formació. Els dos seguiran a KH Lloreda fins a final d’any.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here