El moment de la sortida / Ajuntament de Les Franqueses

Prop de 700 participants van prendre part a la caminada organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració dels clubs de bàsquet i handbol de la localitat


Aquest passat diumenge es va celebrar a Les Franqueses del Vallès la 15a edició de la Caminada Popular de les Franqueses del Vallès. La prova, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, va donar el tret de sortida a les 8 del matí amb la presència de prop de 700 participants. El recorregut de 19 km, igual que el de l’anterior edició, va transcórrer per diferents camins rurals del municipi,  passant per Llerona, Corró d’Amunt i Marata i tornant cap a Corró d’Avall, amb alguna novetat com nous corriols i triatleres.

“Fem un balanç molt positiu ja que la prova s’ha consolidat molt dins del programa d’activitats del Patronat Municipal d’Esports. La gent la valora molt i té molt bona acceptació”, destacava Pep Campanya, gerent del Patronat d’Esports franquesí, que va iniciar aquesta activitat per tal de fomentar una activitat saludable i fer esport en família.

A la caminada hi van prendre part persones de totes les edats / Ajuntament de Les Franqueses

Els participants van gaudir de tres avituallaments, amb esmorzar, aigua i fruita, i a l’arribada van poder recuperar forces amb un entrepà de botifarra. Al final del recorregut l’obsequi de l’organització per a tots els inscrits va ser una llonganissa com a regal per haver format part d’aquesta 15ª edició. Alhora, coincidint amb el Dia de la Mare, totes les mares de la caminada van ser obsequiades amb una petúnia.

Enguany, la Caminada va assolir un caire solidari amb la donació per part de l’organització de 1.000 euros a l’Associació Pulseres Candela per l’Obra Social Sant Joan de Déu per ajudar a la investigació del càncer infantil.

L’alcalde de les Franqueses Josep Colomé, juntament amb Juan Corchado, regidor d’Esports de la localitat, van fer l’entrega del donatiu a l’Associació Polseres Candela / Ajuntament de Les Franqueses

La notícia de VOTV clicant aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here