La prova organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses gaudirà de diversos corredors importants, entre els que destaquen Aitor Hernández, actual campió d’Espanya de l’especialitat. Després de fer-se durant sis anys al parc de Milpins, enguany la prova es farà al parc del Mirador de Bellavista


Font i foto: Ajuntament de Les Franqueses

La 7a edició del Gran Premi Les Franqueses de Ciclocròs que se celebrarà el diumenge 15 de novembre serà una prova puntuable en el calendari internacional d’aquest esport, així com per a la Copa d’Espanya. Així, s’espera l’assistència de diversos corredors importants, com Aitor Hernández, actual campió d’Espanya de l’especialitat i líder actual de la Copa d’Espanya, o Javier Ruiz de Larrinaga. I també Rocío Martín i d’altres corredores, ja que és de les poques curses de l’Estat que sumarà punts UCI en categoria femenina.

En la roda de premsa de presentació de la cursa, que es va fer ahir dimarts, 3 de novembre, a la sala de plens de l’ajuntament de les Franqueses, Antoni Serra, president a la Unió Ciclista Les Franqueses (UCF), entitat organitzadora de la prova juntament amb el Patronat Municipal d’Esports, va explicar que després de fer-se durant sis anys al parc de Milpins, enguany la prova es farà al parc del Mirador, situat a Bellavista. Segons Serra, aquest nou emplaçament permetrà endurir el recorregut, ja que hi ha força pujades i baixades, i apropar la prova a la ciutadania.

Una prova apadrinada per Andrey Amador

A part de Serra, també van ser presents a l’acte l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el regidor d’Esports, Jordi Ganduxé, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, i el ciclista professional de l’equip Movistar Andrey Amador. El ciclista de Costa Rica establert a la Garriga va assistir a l’acte per donar suport a la UCF, entitat que li va fer un homenatge el 10 de juny passat pel seu històric quart lloc al Giro d’Itàlia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here