La 50a edició del Cros Ciutat de Granollers tindrà un cartell de luxe

0
3566
Carles Castillejo va guanyar la darrera edició / CA Granollers

La prova se celebrarà el proper 4 de desembre i comptarà amb atletes de nivell internacional i amb els millors catalans de la modalitat


El proper 4 de desembre se celebrarà la 50a edició del Cros Ciutat de Granollers, en el qual hi participaran un gran nombre d’atletes d’elit. El FC Barcelona serà l’equip amb més representants amb opcions a victòria. En categoria masculina representaran el club blaugrana Marc Alcalà, campió d’Europa sub23 de 1.500 metres lliures el 2015 i Mohamed Zarhouni, campió de Catalunya de Milla Urbana. En categoria femenina, l’equip d’atletisme del Barça també té moltes opcions de podi amb Marta Galimany, guanyadora fa dues edicions, i Hasna Bashom, campiona de Catalunya de Mitja Marató el 2015.

Una de les altres aspirants a la victòria serà, sens dubte, la granollerina Laia Andreu, del Club Atlètic Granollers, que està en un gran estat de forma. Andreu, campiona de Catalunya de 10 km el 2016, va guanyar la cursa de la Mercè el passat mes de setembre i també el Tast de la Mitja fa prop d’un mes. Pel que fa a atletes internacionals, destaca la participació de la campiona del món júnior de cros, l’atleta d’Etiòpia Dagmawit Kibru, i en categoria masculina el kenyà Emmanuel Bor, segon a la Mitja Marató de Granollers d’enguany. En els propers dies, però, el Club Atlètic Granollers, organitzador de l’esdeveniment, anunciarà la presència de més atletes d’elit.

En l’edició de l’any passat, el guanyador va ser Carles Castillejo, seguit del kenyà Michael Bett i Abdelaziz Merzougui. En categoria femenina la guanyadora va ser la kenyana Vitaline Jemaiyo, seguida de Salima Charki i Marta Galimany va ser tercera. La cursa, que tornarà a tenir un nombre molt alt de participació, tindrà lloc, com és habitual, en un circuit al passeig fluvial, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here