En aquesta edició la cursa solidària no tindrà cap prova de 5 km i el recorregut serà el mateix que l’any passat


 

Font: Ajuntament de Les Franqueses

El dimarts va tenir lloc a la sala de plens de l’ajuntament de les Franqueses la roda de premsa de presentació de la 4a edició de la cursa solidària Els 10 km de les Franqueses, que organitza el Club d’Atletisme A4elkm, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports, i que enguany es farà el diumenge 15 de novembre.

L’acte va començar amb la valoració de la cursa de l’any passat que va fer Jaume Aragonès, secretari del club franquesí, el qual va dir que enguany no hi hauria cap prova de 5 km perquè hi van haver pocs inscrits i perquè dificultava l’organització.

Rafa Lora, president del CA A4elkm, va explicar com seria la cursa d’enguany, que tindrà el mateix recorregut urbà que l’any passat. Lora va fer una crida a tots els franquesins i franquesines perquè surtin al carrer a animar els atletes, “perquè és molt més agraït per als participants”. També va dir que enguany havien ampliat el nombre d’inscripcions en cent més, ja que les 500 de l’any passat es van quedar curtes.

Com a novetats de la quarta edició d’Els 10 km de les Franqueses, el president de l’entitat va dir que havien triat un lema per a la cursa, que és “La teva aportació suma”. També hi haurà un nou servei d’acollida per a infants amb classes d’anglès, que se suma als serveis de guarada-roba, vestidors i dutxes, avituallament i fisioteràpia de les altres edicions. L’obsequi tornarà a ser una samarreta tècnica Taymory, aquest cop de color vermell.

Francesc Colomé va agrair al club l’organització i la finalitat d’aquesta cursa (els diners que es recapten es donen per a la lluita contra el càncer de ronyó, 9.000 euros en tres anys), “una cursa que és la nostra”. També va anunciar a tots els presents que en tres o quatre mesos s’il·luminarà el passeig del marge dret del riu Congost a Llerona, on corren molts atletes franquesins.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here