Edició del 2013 / Foto: Antonio Romero

La tradicional prova organitzada pel Centre Excursionista Garriguenc es podrà fer per primera vegada des de Collformic. Per altra banda, tindrà lloc el 17 de març en lloc del segon diumenge de febrer, per tal que els corredors puguin gaudir de millors condicions meteorològiques 


La propera edició de la travessa Viladrau-La Garriga tindrà dues novetats destacades. Per una banda la prova, organitzada pel Centre Excursionista Garriguenc, tindrà lloc el 17 de març i no el segon diumenge de febrer com era tradicional, per tal d’evitar les baixes temperatures. Precisament les males condicions meteorològiques van fer suspendre l’edició de l’any passat que es va acabar celebrant el mes de març.

L’altra gran novetat és la possibilitat de fer la travessa prenent la sortida des de Collformic, estalviant així 9 km i evitant també la part més dura però més bonica de la travessa, la pujada a Sant Segimon. Com cada any, el trasllat dels centenars de participants es farà amb autocars que sortiran de la Sínia, al mateix municipi garriguenc, a partir de les 5.30 hores. Els participants que optin pel recorregut curt sortiran a les 6.30 del mateix recinte.

Serà aquest divendres quan s’obriran les inscripcions, que es poden fer al mateix Centre Excursionista Garriguenc, tots els dimarts de 20h a 22h i els divendres de 9h a 11h, o a través de la web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. El preu pels socis de l’entitat és de 18€, pels federats 20€ i per la resta 22€. Ambdós recorreguts tenen el mateix preu.

Un any més, la tradicional caminada serà possible gràcies al centenar de voluntaris i voluntàries tant en els avituallaments com en l’arribada a la plaça de l’Esglèsia de la Garriga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here