La plaça de l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles es va omplir per la celebració de la caminada

La 2a edició del Memorial Jaume Bou Garcia, que es va celebrar pels voltants de Sant Martí de Centelles, va ser un èxit amb més de 600 participants. Una caminada organitzada per la família del Jaume per recordar la seva figura i per recaptar fons per la investigació del càncer infantil 


La solidaritat va ser la gran guanyadora el passat 21 d’octubre a la 2a edició de la Caminada dels Guerrers 2on Memorial Jaume Bou Garcia, que va tenir lloc a Sant Martí de Centelles. Més de 600 participants van prendre part a la caminada, organitzada per la família del Jaume per recordar la seva figura i per recaptar fons per la investigació del càncer infantil. “Estem molt orgullosos de la bona participació. Veure tanta gent per una bona causa és espectacular. Per nosaltres significa molt aquest homenatge al Jaume, no hi ha res pitjor que perdre un fill i si amb el que estem fent podem ajudar a que molts nens es puguin curar seguirem endavant de tot cor”, destaca Jaume Bou pare.

El memorial va tenir la sortida i l’arribada a la plaça de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles i va consistir en una caminada que va constar enguany de tres recorreguts: un de 5 km, un altre de 8 km i un de nou, el de 12 km, tots ells per camins i corriols pel voltant del municipi. El dia va acompanyar en la que va ser una matinal marcada per un ambient festiu i per bones temperatures. El nou recorregut va pujar fins als Cingles del Bertípel camí dels Maquis. Durant el recorregut, a l’ermita de Valldeneu, hi va haver una botifarrada per tots els participants. Així mateix, abans de donar-se el tret de sortida, la organització de la prova, és a dir, la família del Jaume, va oferir a tots els participants unes emotives paraules i va donar les gràcies pel suport rebut. Un acte que va acabar amb l’enlairament de globus verds en homenatge al jove vallesà.   

“Em quedo amb la gran festa que vam fer en honor al nostre fill en un ambient familiar. També vull destacar tots els valents que han lluitat, que estant lluitant i a tots els àngels que ja no hi són, això va per tots ells, pels petits valents”, va apuntar Bou. La caminada va doblar la participació i la recaptació de l’any passat, amb un total de 9.734 €, que aniran destinats de forma íntegra al laboratori d’investigació de l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here