L’edició del 2017 és una de les que més representació internacional presenta. Enguany hi participaran països que no ho varen fer l’any passat, com Finlàndia o Colòmbia (tot i que alguns d’ells ja s’havien registrat en edicions anteriors). La resta de països inscrits són Alemanya, Noruega, Suècia, Marroc, França, Dinamarca, Portugal, Suïssa, Canadà, Islàndia, Corea del Sud, Rússia, Israel i Espanya. Cada dia es jugaran aproximadament 250 partits de les diferents categories, i cadascun durarà 30 minuts. Tanmateix, el torneig està estructurat de manera que tots els equips juguin un mínim de cinc partits a la fase de grups, a més dels quarts, semifinals i final, i així gaudeixin d’un veritable ritme de competició.

La Federació Espanyola d’Handbol (RFEBM) ha organitzat, juntament amb el BM Granollers, un curs per a àrbitres joves de tot el territori. Els col·legiats arbitraran partits de la Granollers Cup com a part de la seva formació i seran avaluats per la mateixa RFEBM. La resta dels àrbitres pertanyen a la Federació Catalana d’Handbol (FCH). Tanmateix, hi haurà parelles arbitrals internacionals provinents de Noruega, Regne Unit o Portugal, entre d’altres.GIF_JORNADA_VALLES_JUNY_695x130_1


Durant el torneig es podran seguir els resultats de la competició a la web de la competició. A més es podrà seguir en temps real a través del Twitter @GranollersCup i el hashtag #GCup2017, i cada jornada s’afegiran les imatges a Facebook i a Instagram. Enguany, totes les finals es podran seguir en directe per streaming i algunes s’emetran per La Xarxa i VOTV i per Esport3.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here