Les de Robert Cuesta van perdre el primer partit al Palau aquesta campanya davant un conjunt visitant molt inspirat i molt intens en defensa. La derrota, la segona consecutiva, les fa baixar a la 7a posició de la taula


El KH-7 BM Granollers va sumar ahir la segona derrota consecutiva davant un dels equips punters del campionat, l’Hotel Gran Bilbao – Prosetecnisa BM Zuazo (26-35). “Zuazo ha fet molt bon partit, tenien molt clar com ens havien d’atacar i com havien de defensar. Ens ha faltat estar més disciplinades, com atacar i sobretot en defensa molta més concentració”, destacava el tècnic granollerí, Robert Cuesta, després de l’enfrontament.

El partit va començar amb intensitat màxima per part de les visitants, que no deixaven penetrar cap jugadora vallesana i provocaven així diverses pèrdues de pilota en els primers minuts. La potència en defensa de l’equip rival va anar en creixement, fet que els hi va servir per situar-se quatre gols per sobre arribant al primer quart de partit (4-8, 11′).

Amb l’objectiu d’aturar-ho, Robert Cuesta va demanar temps mort per recuperar el control del partit. Arran d’aquesta aturada, les vallesanes van començar a treballar per invertir el resultat del marcador, amb l’ajuda ja indispensable d’Andrea de la Torre sota pals i la força de Tilda Matthijs, Mireia Torras i Fanny Monrós a la primera línia. Tot i això, la renda de quatre gols a favor de les basques va anar augmentant (6-13, 17′). La baixa efectivitat de cara a porteria també va ser un handicap per les granollerines que no van tirar la tovallola i, tot i que retallarien el desavantatge al marcador fruit de les exclusions de les visitants, aquestes van aconseguir arribar al descans 5 gols per sobre (12-17).

A la represa, ambdós equips van sortir amb màxima concentració, tot i que la manca d’encert de cara a porteria, propiciat per les aturades de Maddi Aalla, va ser una llosa per l’equip granollerí que veia impotent com el conjunt visitant s’escapava al marcador (13-21, 36′). Poc després, Cuesta i Bonilla van decidir aturar el joc per tercera vegada, disposats a donar l’impuls definitiu a l’equip. Les locals, malgrat les pèrdues de pilota i una distància al marcador de 10 gols (14-24, 40′), van seguir la seva lluita particular liderades per Mireia Torras en atac i Tilda Matthijs en defensa.

Amb l’objectiu de retallar distància al marcador, Cuesta va fer saltar a la pista jugadores fresques, com Cristina Calle, Anna Ballesteros i Judith Vizuete. Tot i així, el KH-7 no va ser capaç de recuperar el control del partit, que en tot moment va ser de les jugadores basques que van acabar vencent per 26-35. Tilda Matthijs amb 6 gols i Judith Vizuete amb 4 van ser les màximes golejadores d’un equip que baixa a la 7a posició de la taula amb 6 punts. La propera jornada les vallesanes visitaran al pista del BM Porriño que és onzè amb 2 punts.

Per veure la fitxa del partit aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here