Les de Robert Cuesta, que manté el bloc de l’anterior campanya i ha incorporat 4 noves jugadores, porten des de l’1 d’agost preparant la propera temporada i disputaran fins a 6 partits abans de començar la Liga Iberdrola


El KH-7 BM Granollers ja porta una setmana amb la pretemporada realitzant doble sessió d’entrenament per arribar a totes a l’inici de les competicions oficials. Enguany, l’equip granollerí, que tornarà a estar dirigit per Robert Cuesta -elegit millor entrenador de la lliga la passada campanya- disputarà la seva cinquena temporada a la màxima divisió estatal, després d’haver assolit l’anterior temporada la millor classificació, una meritòria vuitena posició.

L’equip de la capital vallesana vol mantenir la línia ascendent de les darreres temporades que els hi ha permès assentar-se a la Divisió d’Honor amb un equip molt jove i consolidat. Cuesta manté el bloc de les anteriors campanyes i ha incorporat Aina Fernández, que torna després d’un any a l’Elx, la portera Nicole Wiggins, la primera línia Giulia Guareiro i la pivot vallesana Laura Masip.

Per preparar la temporada, el KH-7 BM Granollers disputarà 6 partits: Forde Il de Noruega (8 agost, 20h, Palau d’Esports), HK d’Islàndia (14 i 17 d’agost, 20h, Palau d’Esports), Haukar d’Islàndia (21 agost, 20h, Palau d’Esports), BM La Roca (23 agost, semifinals Supercopa Catalunya, 21h, Pavelló Nou de la Roca), Handbol Sant Joan Despí (Trofeu Ciutat Granollers, 29 agost, 18,45h, Palau d’Esports). 

El debut a la lliga del conjunt vallesà serà el 8 de setembre a la pista del Rocasa Gran Canaria, mentre que debutaran al Palau d’Esports el dia 15 de setembre davant l’Aula de Valladolid.

La plantilla del KH-7 BM Granollers 2018-2019:

PORTERIA | Andrea de la Torre, Nicole Wiggins, Marina Millan

CENTRAL | Mireia Torras, Lora Sarandeva, Ona Vila

PIVOT | Kaba Gassama, Carmen Prelchi, Laura Masip

LATERAL ESQUERRE | Judith Vizuete, Elene Vázquez, Giulia Guarieiro

LATERAL DRET | Aina Fernández

EXTREM ESQUERRE | Míriam González, Ona Vegué

EXTREM DRET | Judit Ballesteros

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here