El KH-7 BM Granollers completa la plantilla amb un nou fitxatge

0
1613

Cristina Calle, de 22 anys, arriba al club granollerí procedent de l’Handbol Sant Joan Despí. Calle, que juga de pivot, ja havia defensa els colors del BMG formant part del planter durant 4 temporades


Quan queda només un dia perquè el KH-7 BM Granollers comenci entrenaments per la nova temporada, el club granollerí ha anunciat el fitxatge que completa la plantilla per aquesta propera campanya 2017-2018. Es tracta de la pivot Cristina Calle, de 22 anys, que arriba a l’entitat vallesana procedent de l’Handbol Sant Joan Despí. Calle ja havia defensat els colors del BMG, i és que va jugar al planter durant 4 temporades, de la 2012-2013 a la 2015-2016.

La pivot de Mataró es converteix en el setè fitxatge del nou KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta. Les altres incorporacions han estat Andrea de La Torre, Estefania Monrós, Tilda Matthijs, Carmen Prelchi, Charlote Svele Larsen i la jugadora del planter Judit Ballesteros. Durant la pretemporada, les jugadores del planter Clàudia Corbera, Elene Vázquez, Maria Utrera, Marta Mera i Maria Murillo entrenaran amb el primer equip.

El nou KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta ja té la plantilla configurada

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here