Júlia Pujadas, doble campiona d’Espanya amb rècord inclòs

0
1501

Pujadas s’ha proclamat campiona infantil als 400 estils i als 100 papallona, i en aquesta darrera categoria ha batut, de nou, el rècord del campionat


La nedadora infantil del Club Natació Granollers, Júlia Pujadas, està realitzant un excel·lent paper al Campionat d’Espanya Infantil i Júnior que s’està disputant del 27 de febrer a l’1 de març al CN Terrassa. En les dues primeres jornades de competició, ja s’ha penjat dues medalles d’or, ha batut dos rècords de Campionat i ha aconseguit el passi per al Campionat d’Europa Júnior que tindrà lloc al mes de juliol a Hongria.

Pujadas s’ha proclamat campiona d’Espanya infantil als 400 estils amb un temps de 4.55.07, rècord del campionat i mínima europea júnior. En ser nedadora de categoria infantil, la seva participació a l’Europeu Júnior dependrà dels nedadors júnior que hagin aconseguit mínima, ja que només hi ha dues places per prova. Per altra banda, Pujadas també ha conquerit el títol dels 100 papallona amb una marca de 10.02.82, amb la que ha batut, de nou, el rècord del campionat.

Marcos Gil aconsegueix el passi a la Copa Comen

El nedador masculí més destacat en categoria infantil en aquests Campionats d’Espanya de Terrassa està essent Marcos Gil, que s’ha proclamat campió d’Espanya als 1.500 lliures amb un temps de 15.46.68, el que li ha suposat la mínima de la Copa Comen, competició infantil de caràcter internacional que tindrà lloc a Malta, durant el mes de juny.

Gil també ha pujat dues vegades més al podi del Campionat d’Espanya, per a penjar-se la medalla de bronze als 100 lliures (53.72) i als 400 estils (4.37.45).

Els júniors Carla Seco i Albert Escrits, or i plata

En categoria júnior, la nedadora del Club Natació Granollers Carla Seco s’ha proclamat campiona d’Espanya als 100 esquena, en completar la prova del Campionat de Terrassa amb un crono de 1.04.67. Tanmateix, s’ha endut la medalla de bronze als 100 lliures amb un temps de 57.60.

Per la seva banda, Albert Escrits s’ha alçat com a subcampió d’Espanya als 1.500 lliures amb una marca de 15.49.39.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here