El tècnic, que ha dirigit l’equip granollerí des que milita a la Divisió d’Honor femenina, deixa el seu càrrec per motius personals


Aquest vespre el BM Granollers ha anunciat que José Luis Villanueva no seguirà com a entrenador del KH-7 BM Granollers la propera temporada “per motius personals”. Després de vàries etapes com a tècnic de l’entitat, Villanueva va tornar al club granollerí el juny del 2014 per substituir Carlos Viver, que passava a ser l’entrenador del Fraikin, després d’haver assolit l’ascens amb el conjunt femení. Així, el repte per Villanueva era majúscul: mantenir l’equip a la màxima categoria de l’handbol estatal femení en la seva primera participació de tota la seva història.

El tècnic de Molins de Rei ha complert amb la màxima nota la seva tasca, i és que al capdavant de l’equip ha aconseguit mantenir-lo a la Divisió d’Honor tres temporades consecutives, la darrera confirmada aquest passat dissabte. Villanueva es podrà acomiadar del Palau d’Esports el proper 20 de maig quan el KH-7 BM Granollers disputi la penúltima jornada de la lliga, la darrera a casa, davant el BM Alcobendas. El seu darrer partit dirigint l’equip serà en territori gallec, el 27 de maig a la pista de l’Atlético Guardés.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here