En el partit de l'any passat, la Selecció del Vallès Oriental va golejar l'EC Granollers per 2-5 / FOTO: FELIX SANCHO

La segona edició de la Festa del Futbol de la comarca tindrà lloc al Camp d’Esports de La Garriga el proper 10 de juny. A banda de tornar a confeccionar La Selecció del Vallès Oriental masculina i entregar els guardons als millors de la temporada, enguany La Jornada del Vallès també realitzarà la Selecció femenina


El camp de futbol de La Garriga serà la seu de la 2a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental
El proper diumenge 10 de juny, al Municipal d’Esports de La Garriga, La Jornada del Vallès organitza la 2a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental. La festa del futbol va néixer la temporada passada amb l’objectiu de realitzar una cloenda de la temporada en la qual s’hi sentin implicats tots els equips del Vallès Oriental. La 1a edició, que es va celebrar el juny de l’any passat al camp del carrer Girona de Granollers, va ser un èxit, amb més de 650 espectadors que van poder gaudir de la golejada de la Selecció del Vallès Oriental davant l’EC Granollers (2-5). 
La temporada passada van assistir més de 650 persones al llarg de la tarda al camp del carrer Girona de Granollers

La crònica de la 1a edició

La notícia de VOTV de la 1a edició

Aquesta 2a edició vindrà carregada de novetats. Per una banda, serà una festa solidària, ja que es farà pagar una entrada simbòlica per recaptar fons pel càncer infantil i tots els assistents rebran una Polsera Candela. Com l’any passat, La Jornada del Vallès confeccionarà els 11 ideals del futbol territorial de la comarca amb els vots dels 56 capitans i 56 entrenadors dels equips del Vallès Oriental. D’aquests 11 ideals, els 22 jugadors més votats formaran part de la Selecció del Vallès Oriental que s’enfrontarà al Sant Julià d’Andorra, equip que jugarà la primera ronda prèvia de la Copa de la UEFA. Així mateix, en aquesta edició a les votacions també hi participaran periodistes de diversos mitjans de comunicació comarcals.

11 dels 22 jugadors que van formar part de la Selecció del Vallès Oriental 2017 / FELIX SANCHO

Una de les altres novetats d’aquesta edició serà que La Jornada del Vallès, amb la col·laboració dels clubs, confeccionarà també la Selecció del Vallès Oriental femenina, que s’enfrontarà a l’Espanyol B, de Segona Nacional. Igual que en la 1a edició, es farà entrega de guardons als millors de la temporada (millor jugador, millor equip, millor porter, màxim golejador, millor entrenador), i diversos sortejos de diferents productes.

La Jornada del Vallès produirà per l’esdeveniment una revista número especial amb tota la informació de la festa i amb reportatges dels equips de la comarca. 

Properament us anirem oferint més informació detallada

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here