Jordi Relats, tercer al Campionat de Catalunya Elit de Duatló

0
2099

L’atleta del Club Triatló Granollers va aconseguir una meritòria tercera posició amb un temps d’una hora, 54 minuts i 44 segons. Relats va poder pujar al podi gràcies al gran rendiment que va donar en el segment de bici. Un tercer lloc que va permetre al seu equip quedar segon en la categoria per equips


Jordi Relats va aconseguir diumenge, en el marc del IV Duatló de Rubí, la tercera posició al Campionat Nacional de Catalunya Absolut de Duatló. L’atleta vallesà, del Club Triatló Granollers, va fer un gran segment de bici, juntament amb Erik Merino del CN Reus Ploms i ambdós van aconseguir atrapar Fernando López del Cidade de Lugo i Ivan Límia del Club Triatló Montornès, que s’havien escapat en el primer segment a peu.

En la darrera transició, Límia es va despenjar del grup capdavanter i finalment va guanyar la prova Fernando López, amb un temps d’una hora, 54 minuts i 8 segons, seguit d’Erik Moreno que va entrar 27 segons més tard i Jordi Relats, que va completar el podi amb un temps d’una hora, 54 minuts i 44 segons. Una magnífica posició del corredor vallesà que està donant un gran rendiment des que ha començat la temporada.

El vallesà Ivan Límia, finalment, va quedar en 5a posició de la general amb un temps d’una hora, 57 minuts i 47 segons. Arnau Pagès del Club Triatló Montseny va ser el tercer vallesà, arribant a meta en 20a posició de la general, amb un temps de dues hores, 2 minuts i 46 segons. En 23a posició va entrar Quim Iturralde, també del Club Triatló Granollers amb un temps de dues hores, 3 minuts i 36 segons. 15 segons després va creuar la línia de meta Sergio Rubio Garrido, company d’equip de Relats i Iturralde.

Per categoria d’equips, el Club Triatló Granollers va quedar en segona posició, gràcies als resultats de Jordi Relats, Quim Iturralde i Sergio Rubio. Per la seva part, el Club Triatló Montornès va quedar tercer, gràcies a les actuacions d’Ivan Límia, Jordi Truyols i Jaume González.

En categoria femenina, Irene Rodríguez del Club Triatló Granollers va completar la prova en 5a posició (2 hores, 20 minuts i 54 segons) i Miriam Codina, també de l’equip granollerí, va creuar la línia de meta en 12a posició (2 hores, 30 minuts i 5 segons).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here