El vallesà juntament amb el seu equip, format per Cesc Godoy, Jordi Garcia, Albert Parreño, i Aleix Domenech, va guanyar la prova amb més d’un minut de diferència vers els segons, el CN Minorisa


Inici immillorable de la temporada pel vallesà Jordi Relats amb l’equip Fastriatlon-CN Montjuïc en la XXII edició del Triatló del Prat disputada el passat 30 d’abril a la localitat del Baix Llobregat. L’equip de Relats, conformat per Cesc Godoy, Jordi Garcia, Albert Parreño i Aleix Domenech, va guanyar la prova amb total autoritat traient un minut i 19 segons als segons classifcats, el CN Minorisa, i un minut i 28 segons als tercers, el CN Mataró.

La carrera va estar marcada per la suspensió dels 750 metres de natació degut al fort temporal marítim. Així, es va acabar disputant un duatló i el primer tram que havia de ser de natació es va convertir en una cursa a peu per la sorra de la platja. La resta, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, tal com estava previst.

D’aquesta manera, l’equip Fasttriatlon-CN Montjuïc comença a totes la temporada després d’haver guanyat el primer triatló de la temporada el passat 23 d’abril, el VII Triatló Vila de Blanes. En aquesta primera prova l’equip barceloní va vèncer per equips i Cesc Godoy es va proclamar vencedor en categoria individual. A banda, Albert Parreño va quedar tercer.

La pròxima cita de l’equip de Relats serà el Campionat d’Espanya que se celebra a Águilas (Múrcia) el proper dissabte. Fasttriatlon hi competirà amb els corredors que van guanyar la cita del Prat, més ‘Chamo’ Díaz, amb l’objectiu d’entrar al podi i situar-se entre els millors de l’estat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here