El central, de 19 anys, procedent del Cerdanyola de Tercera Divisió reforça la línia defensiva del conjunt de Jordi López. Mateu, natural de Sant Antoni de Vilamajor i resident a Cardedeu, ja havia jugat durant 3 temporades a les categories inferiors del club vallesà


El FC Cardedeu va anunciar ahir un nou fitxatge: Jordi Mateu, un central de 19 anys procedent del Cerdanyola de Tercera Divisió. Em fa especial il·lusió tornar al FC Cardedeu, l’equip del meu poble i més, tal com diu l’entrenador Jordi López, en la temporada més important de la història del club amb el primer equip competint a Primera Catalana”, assegura Mateu a La Jornada del Vallès.

El jove central vallesà destaca per la seva polivalència, i és que pot jugar a totes les posicions de la defensa i també de mig defensiu. “Em considero un jugador intens i competitiu i donaré el màxim de mi per tornar la confiança que m’ha donat el club”, assegura. El nou jugador del FC Cardedeu ja ha completat diverses sessions d’entrenaments amb els seus nous companys: “És un equip molt jove i amb una gran qualitat futbolística. És un grup excepcional, amb uns companys excel·lents i un cos tècnic molt professional amb molt criteri”, afirma el vallesà.

Mateu en la seva etapa com a cadet amb el FC Cardedeu

Mateu va donar les seves primeres passes al món del futbol amb l’equip del que era el seu poble, el CF Vilamajor. El primer any d’infantil ja va passar a jugar amb el FC Cardedeu, defensant els colors de l’entitat els dos anys d’infantil i el primer de cadet, anys en què va coincidir amb una altre membre de la plantilla actual: Victor Morales. Posteriorment va fitxar per l’Associació Esportiva Josep Maria Gené, entitat amb la qual va competir des del segon any de cadet fins a juvenil de tercer any. Aquesta ha estat la seva primera temporada d’amateur, en la qual va fer la pretemporada amb el Cerdanyola i formava part del club del Vallès Occidental fins fa dues setmanes que, per manca de minuts, va acordar rescindir el seu contracte.

Ara afronta el repte de fer-se un lloc al seu nou equip, que després de puntuar les darreres 5 jornades ha aconseguit sortir de la zona de descens: “Haurem de lluitar molt i és un gran repte però tenint en compte la qualitat del conjunt crec que l’objectiu de la permanènica és assequible”, destaca.

La incorporació de Jordi Mateu ha anat lligada amb la lesió d’Adrià Buil, que pateix una fractura de clavícula i estarà com a mínim el proper mes de baixa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here