El CF Mollet ha anunciat aquest vespre que Jordi López, que ha dirigit el primer equip tota la temporada, no seguirà al capdavant del club molletà. Una decisió que l’entitat ha pres encara sense saber quin serà el futur del primer equip la propera temporada, pendents de la decisió que prengui la FCF al respecte. Recordem que el CF Mollet estava situat en la posició de descens compensat quan la competició va haver de finalitzar degut al Coronavirus.


El CF Mollet ha anunciat avui que Jordi López no seguirà al capdavant de la banqueta del primer equip del club molletà. Fidel a un estil de joc propi, amb el toc de pilota com a element essencial i innegociable, i amb Marc Fortuny com a segon, López ha realitzat una gran tasca al CF Mollet que enguany tornava a Primera Catalana després de l’ascens assolit la darrera temporada.

Va començar l’exercici amb molts bones sensacions, tot i la derrota a la primera jornada per la mínima al camp del Lloret (3-2), els primers partits a casa golejant el Rubí (5-0) i al seu exequip, el Manlleu (4-1) feien esperar una temporada per emmarcar. Tot i això, la duresa de la categoria la va acabar pagant cara un equip que es va anar desinflant a mesura que passava la competició, això sí, competint a gran nivell i donant la cara en tot moment amb un conjunt i un equip tècnic molt fidel al seu estil de joc.

L’última victòria de l’equip, l’1 de desembre, precisament en el derbi vallesà de la categoria, davant el CF Parets (2-1). Els següents partits l’equip vallesà encadenaria 4 derrotes i 5 empats que el condemnarien a la part baixa de la taula, sent el partit al camp del Manlleu, també amb remuntada inclosa els darrers 10 minuts (2-2), el darrer que disputaria abans de la parada del Coronavirus. 14è, amb 22 punts i en zona de descensos compensats, l’equip del Baix Vallès espera les decisions de la FCF per saber quin serà el seu futur. De moment, les primeres baixes, Jordi López i el seu equip tècnic.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here