FOTO: AEC Manlleu

Els dos tècnics i el davanter s’han incorporat al conjunt osonenc fa 2 setmanes i des de llavors l’equip ha sumat dues victòries en dos partits. 


Després d’estar practicament una temporada en blanc al deixar el FC Cardedeu al final de la passada campanya per decisió pròpia, Jordi López torna a dirigir un equip des de la banqueta, en aquest cas el Manlleu que competeix al grup 1 de Primera Catalana. López no ha arribat sol, però, al club osonenc i és que Marc Fortuny, que va ser cessat com a tècnic del FC Cardedeu fa unes setmanes, i el seu germà Arnau també s’han incorporat al club. El Marc, que va ser jugador del Manlleu, com a segon entrenador i l’Arnau, que va deixar el FC Cardedeu, com a jugador determinant a les posicions ofensives.

El club osonenc tenia l’objectiu d’assolir l’ascens i els mals resultats van provocar que el tècnic Albert Santanera decidís fer un pas al costat. Va ser el mateix Santanera, que segueix com a coordinador esportiu del primer equip i del filial, que va contactar amb Jordi López per oferir-li el càrrec de tècnic. De fet, ja ho havia fet anteriorment, i és que el club osonenc tenia la intenció que Jordi López fos l’entrenador la propera temporada: “Afronto el repte amb molta il.lusió i determinació per gaudir al màxim de la oportunitat que el Manlleu em dona de poder treballar en un club històric i de referència al futbol del nostre païs. El repte per mi és majúscul, afrontar el repte sense la participació dels companys dels cos tècnic i dels jugadors amb els que vam construir una idea de joc i de comportament molt concreta i singular, no és gens fàcil però sí molt estimulant. En tot cas, estic molt content de poder compartir i gaudir de l’experiència amb el Marc i l’Arnau Fortuny, i a l’hora molt agraït a l’Albert Santanera per donar-me la oportunitat”, assegura Jordi López a La Jornada del Vallès.

De moment l’equip està responent a la perfecció i és que ha sumat els tres punts en les dues jornades disputades amb el nou equip tècnic: 1-0 davant el Banyoles, tercer classificat, i 2-3 davant l’Argentona, partit en el qual Arnau Fortuny va anotar el seu primer gol amb la samarreta groc i vermella. “Hem tingut el màxim recolzament de la junta directiva i del mateix Albert Santanera des del principi i això ens ha ajudat molt. Ens vam trobar una plantilla molt predisposada a treballar, amb molta consciència del que estava passant i és cert que aquestes dues setmanes, més enllà d’haver aconseguit dos molt bons resultats i molt necessaris, també hem aconseguit un bon clima de treball”, destaca López que té molt clar que vol que el seu equip intenti generar un futbol efectiu i eficaç i acabar la temporada de la millora forma possible.

Actualment el Manlleu és 6è amb 43 punts a 19 punts de la segona plaça que dóna dret a la promoció d’ascens i a només 6 punts del descens quan queden tres jornades per disputar-se. Abans d’acabar la temporada i poder començar a preparar la propera a consciència, el club osonenc encara ha de jugar contra Can Vidalet (12 maig) i Lloret (26 maig) a casa, i contra La Jonquera (19 maig) a domicili.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here