López va rebre el guardó de millor entrenador per part de Toni Giménez / FÈLIX SANCHO

L’entrenador del FC Cardedeu, elegit millor tècnic de la temporada i encarregat de dirigir la selecció del Vallès Oriental, treu conclusions molt positives de la primera edició de la Festa del Futbol Vallesà


Toni Canyameras
Jordi López va ser un dels centres d’atenció de la I Festa del Futbol Vallesà. El tècnic cardedeuenc es una persona discreta i modesta poc donada a exaltar els seus mèrits però en aquest cas ningú li podia treure l’etiqueta de protagonista. López va ser guardonat amb el premi de ‘Millor entrenador’ de la recent temporada -gràcies al seu ascens amb el Cardedeu-, i en virtut d’aquest títol va ser el tècnic encarregat de dirigir la selecció del Vallès Oriental al partit contra l’EC Granollers (2-5 per la selecció). Una vivència que ha deixat empremta en Jordi López:
 
“La Festa del Futbol Vallesà ha estat una experiència molt positiva. És necessari que el futbol de la comarca tingui reconeixement i se li ha donat aquest ressò que mereix gràcies a la iniciativa de La Jornada del Vallès. Per part meva vaig tenir una oportunitat molt maca de treballar amb futbolistes que no coneixia o de jugadors que coneixia, però amb qui mai hi havia treballat. Estic molt satisfet”, assegurava López. 
 
La selecció de futbolistes del Vallès Oriental, sota la direcció del cos tècnic del Cardedeu, va endosar un 2-5 a tot un EC Granollers, que va arribar a utilitzar fins a nou jugadors de Tercera Divisió durant una primera part que va finalitzar amb un 0-2 pel combinat vallesà. “No es pot fer una anàlisi futbolística completa del que va passar en aquest partit perquè el Granollers arribava emocionalment desconnectat després de tres setmanes sense competir. Tot i així, el resultat que es va donar demostra la qualitat futbolística que hi ha a la comarca’’, remarca Jordi López.
 
L’entrenador de Cardedeu va tenir la ocasió de degustar com a entrenador el millor assortit de jugadors del Vallès Oriental -futbolistes a banda dels que ja coneix del Cardedeu, com Carles Valls, Dídac Moreno, Jordi Sola, Víctor Toro, Alan García, etc-, sent capaç de conformar un deliciós producte final. No és fàcil conjuntar en un sol partit gent que mai han coincidit al mateix equip però Jordi López va aconseguir-ho: “És difícil gestionar un grup de futbolistes que mai ha competit junt però com a experiència nova que era m’atreia. Els vaig proposar de competir i gaudir de l’experiència i la seva predisposició va ser molt bona”, assegura l’entrenador del FC Cardedeu.

El partit va fer gaudir de valent els espectadors / FÈLIX SANCHO
 
El component emocional va ser molt important perquè la selecció del Vallès Oriental s’imposés al Granollers però també el tàctic. “Defensivament vam decidir estar junts i renunciar a una pressió alta per la qual no estàvem preparats a aquestes alçades de la temporada. En atac ens vam moure a partir dels diferents perfils de què disposàvem i el que els jugadors interpretessin, encara que vam buscar sempre continuïtat amb la pilota, començant pels centrals i a partir d’aquí connectant amb futbolistes com Carles Valls’’, analitza Jordi López.
 
Com a millor entrenador de la temporada del futbol vallesà, el tècnic cardedeuenc, com no podia ser d’una altra manera, va estar a l’alçada per explotar tot el talent del combinat del Vallès Oriental. I és que pot ser que la golejada infligida al Granollers no sigui del tot concluent pel moment de la temporada, però en tot cas la selecció va demostrar l’alt nivell futbolístic de la comarca present als terrenys de joc i a les banquetes al marge de la capital vallesana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here