Jordi López com a primer entrenador i Marc Fortuny com a segon seran els tècnics del CF Mollet la propera temporada


Després d’anunciar la no renovació del tècnic Jordi Gallardo, el CF Mollet va fer oficial ahir la incorporació de Jordi López, que el darrer tram de temporada ha dirigit el Manlleu a Primera Catalana. López estarà acompanyat de Marc Fortuny, que ja ha fet de segon en la seva etapa al conjunt osonenc i té passat al CF Mollet, i és que va formar part del primer equip com a jugador. A banda, Fortuny va ser elegit millor entrenador del Vallès Oriental la temporada passada, després d’haver aconseguit l’ascens a Segona Catalana amb el CF Caldes.

Per la seva part, el primer entrenador, Jordi López, entrenador metòdic i un gran enamorat del futbol, va ser votat millor entrenador de la comarca diversos anys consecutius. El darrer, l’any 2016 després d’haver estat el gran l’artífex del millor FC Cardedeu de la història que va aconseguir l’ascens a Primera Catalana per primera vegada a la seva història.

Ara afronta el repte de dirigir el CF Mollet a Primera Catalana amb la màxima il·lusió: “És un repte que em ve molt de gust, crec que estic molt preparat i sobretot motivat per poder-ho afrontar. Amb el Marc fem un gran equip i tenim molta energia, ganes, il·lusió i entusiasme per tirar endavant aquest projecte. Volem construir un primer equip diferent, que torni a Primera Catalana no només per quedar-s’hi sinó per fer coses importants i per créixer tant futbolísticament com individualment”, destaca Jordi López a la Jornada del Vallès.

El tècnic de Cardedeu té experiència a Primera Catalana, havent dirigit el FC Cardedeu la temporada passada i l’AEC Manlleu en el tram final d’aquesta. López combinarà la seva tasca com a primer entrenador del conjunt molletà amb la de tècnic metodològic del CE Llerona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here