Joan Rocasalbas dóna nom al quilòmetre 10 de la Mitja Marató

0
3086

La prova ha volgut homenatjar l’exregidor d’esports de la Garriga i voluntari des dels seus inicis


Foto: Jordi Roig  

Des d’aquest migdia, Joan Rocasalbas, exregidor d’esports de La Garriga i voluntari històric de la Mitja Marató de Granollers, ja dóna nom al quilòmetre 10 de la prova. Un acte que s’ha celebrat al punt quilomètric exacte, situat al carrer Nostra Senyora de la Salut, darrere de l’esglèsia Parroquial de la Garriga, amb la presència de les autoritats municipals de la Garriga, Granollers i Les Franqueses del Vallès.

Un reconeixement que ha volgut premiar la gran implicació de Rocasalbas amb la Mitja: “L’Ajuntament de la Garriga ha mostrat sempre una gran predisposició per ajudar des del principi de la cursa, però quan el Joan va entrar de regidor d’esports es va implicar moltíssim i sempre va mirar de millorar la prova al seu pas per la Garriga”, ha explicat Joan Comellas, president de l’Associació Esportiva La Mitja. Rocasalbas va deixar el càrrec municipal l’any 2006, després de 18 anys, i des de llavors ha continuat col·laborant com un voluntari més de la prova.

D’aquesta manera, Rocasalbas s’afegeix a les onze persones que ja han estat homenatjats en els darrers anys amb el bateig dels quilòmetres de la Mitja Marató: Germà Morlans, Núria Albó, Roque Soto, Alfred Codina, Josep Maria Sagarra, Josep Pruna, Joan Saperas, Josep Palomino, Josep Maria Lloreda, Ramón Grivé i Joan Bretcha.

En el següent vídeo, fet per la mateixa organització de La Mitja, ara fa poc més d’un any, Rocasalbas explicava què significava per ell la Mitja Marató de Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here