Pérez, que substituirà Dani Rizaldos, havia estat el director esportiu de clubs com el CE Sabadell i el Terrassa FC, entre altres


L’Esport Club Granollers ha anunciat avui que Javi Pérez serà a partir de l’1 de juny el nou director esportiu de l’entitat en substitució de Dani Rizaldos. Després de fer públic el passat 20 d’abril que l’empresa Nama Sports, especialitzada en gestió esportiva, serà l’encarregada de gestionar i dotar d’estructura professional durant quatre anys el club, avui l’entitat ha desvelat el primer gran canvi en la nova estructura. Pérez, que té experiència com a director esportiu en clubs de renom com el CE Sabadell i el Terrassa FC, entre altres, serà l’única persona encarregada de la direcció esportiva tant pel que fa al primer equip com al futbol base.

Així, la figura del nou director esportiu serà un càrrec fonamental per a dur a terme el projecte de club que vol realitzar Nama Sports amb l’Esport Club Granollers, centrat en la formació i en tornar a recuperar l’essència de club referent en termes de formació de jugadors. En els propers dies, l’entitat granollerina anunciarà més canvis en l’organigrama d’un nou projecte tan ambiciós com il·lusionant.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here