Jan Gurri, un nou talent del planter del BM Granollers

0
181
Handbol. BM Granollers. El jove Jan Gurri fa el salt al primer equip Foto: BM Granollers 553#ELPUNT

El central de 18 anys, internacional amb la selecció espanyola juvenil, passa a formar part de l’equip sènior d’Antonio Rama per substituir la baixa de Ian Tarrafeta. A banda, tres jugadors júniors també fan la pretemporada amb el primer equip: el porter Pol Valera, l’extrem Víctor de Sande i el laterale esquerre Marc Farré.


Tot planter té la missió de nodrir el primer equip de jugadors de qualitat. És aquesta la premisa que any rere any compleix el BM Granollers pujant al primer equip jugadors que després de brillar a la base es volen fer un lloc entre els grans. Enguany és el cas de Jan Gurri, central internacional de 18 anys que ja està fent la pretemporada amb el primer equip per tal de guanyar-se un lloc a la primera línia de l’equip d’Antonio Rama

Procedent del BM La Roca, Gurri milita al BM Granollers des de la categoria cadet i ha competit en diverses ocasions tant amb la selecció catalana com amb l’estatal juvenil. El central vallesà (1,90 m i 85 kg), que ja ha disposat de minuts a l’Asobal, té molt clar que ha arribat el seu moment. “És un repte i un somni que tinc des de petit. Estic content d’haver arribat fins aquí i tinc ganes de començar a entrenar-me per donar el millor de mi”, va apuntar després que dilluns ja s’exercités amb els seus nous companys d’equip.

A banda, tres jugadors júniors també fan la pretemporada amb el primer equip: el porter Pol Valera, l’extrem Víctor de Sande i el lateral esquerre Marc Farré.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here