Ivan Límia guanya la 5a edició de la cursa solidària Trencacames el Món

0
4200

o L’atleta del Club Triatló Montornès ha guanyat la prova granollerina amb un temps de 52 minuts i 58 segons. Amb aquest triomf, Límia ja ha guanyat 4 de les 5 edicions de la Trencacames el Món

o Un total de 600 participants han participat a la cursa que ha recaptat més de 2.000 € que aniran íntegrament destinats a l’Associació Eines per tothom


Aquest matí ha tingut lloc la 5a edició de la cursa solidària Trencacames el Món amb sortida i arribada al pavelló de Can Bassa de Granollers. Més de 600 participants han pres part a la prova, amb dos possibles recorreguts, un de 7,5 km i un altre de 15 km. L’esperit solidari ha estat l’essència de la cursa des de la seva primera edició i enguany ha donat els 2.000 € de recaptació a l’associació Eines per tothom, que es dedica a lluitar per la igualtat social des de la creació i gestió de projectes educatius, socials i culturals. “Destaco el cantó solidari, esperem que any rere any puguem seguir fent aquesta aportació a diferents entitats”, remarcava un dels organitzadors, David Cárdenas.

Un cop acabada la prova, la organització ha entregat el xec de la recaptació de la prova al coordinador d'Eines per tothom, Robert Cuesta / twitter Eines per tothom
Un cop acabada la prova, la organització ha entregat el xec de la recaptació al coordinador d’Eines per tothom, Robert Cuesta / Eines per tothom

El guanyador de la cursa de 15 km ha estat el corredor del Club Triatló Montornès Ivan Límia que ha guanyat amb solvència amb un extraordinari temps de 52 minuts i 58 segons. “Ens hem escapat amb el Toni fins al km 5, allà ha marxat però l’he atrapat i he seguit a bon ritme fins al final. La cursa, com sempre, molt ben organitzada”, ha destacat Límia que ha guanyat 4 de les 5 edicions de la prova. El segon classificat ha estat Toni Antúnez del Club Atletisme l’Aire, amb un temps de 53 minuts i 22 segons, i ha completat el podi Jordi Martos, del Club Atlètic Canovelles, amb un temps de 53 minuts i 48 segons.

El podi femení de la cursa de 15 km
El podi femení de la cursa de 15 km

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora ha estat Mercè Tusell amb un temps d’una hora, 2 minuts i 22 segons: “A les pujades em costava una mica, és una cursa molt ràpida i com diu el nom és trencacames, és dur, amb molta pista i algun corriol , però està molt bé”, ha remarcat Tusell. En segon lloc, a només sis segons de la guanyadora ha entrat Maria Remedios Carrasco i ha completat el podi Elisabet Martín Almansas, amb un temps d’una hora, 3 minuts i 14 segons.

A la cursa de 7’5 km, el guanyador ha estat Antonio Huerga, del Club Atlètic Mollet, que ha entrat a la vegada amb Marc Tort també del club molletà. Els dos corredors han realitzat un temps de 26 minuts i 27 segons. Pablo Parrado ha completat el podi amb un temps de 27 minuts i 47 segons, aconseguint així que els tres primers corredors de la cursa curta fossin del Club Atlètic Mollet.

El podi de la cursa de 7'5 km ha estat format íntegrament per corredors del Club Atlètic Mollet
El podi de la cursa de 7’5 km ha estat format íntegrament per corredors del Club Atlètic Mollet

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora, amb total autoritat, ha estat Txell Jarque amb un temps de 30 minuts i 1 segon: “Les pujades em costaven però a les baixades intentava recuperar, era molt trencacames però m’ha agradat molt”, ha destacat Jarque. En segona posició, 5 minuts després, ha entrat Adriana López i ha completat el podi Ana Arjona amb un temps de 35 minuts i 54 segons.

La prova no hagués estat possible sense la tasca dels més de 80 voluntaris que han vetllat perquè es desenvolupés a la perfecció. Una cursa solidària que ha tornat a ser un èxit de participació i d’organització i que en la seva 5a edició ha demostrat estar més que consolidada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here