INSCRIU-TE AQUÍ!

La marxa, que tindrà lloc el 7 de maig amb sortida a les 8 hores de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, tornarà a tenir uns 19 km de recorregutEl proper 7 de maig tindrà lloc la 15a edició de la Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. La marxa, que s’iniciarà a les 8 del matí, tindrà un recorregut total de 19 km, que transcorrerà per diferents camins rurals del municipi, passant per Llerona, Corró d’Amunt i Marata i tornant cap a Corró d’Avall.

Els participants gaudiran de tres avituallaments, amb esmorzar, aigua i fruita, i a l’arribada podran recuperar forces amb un entrepà de botifarra, a banda de diferents obsequis. Des de l’organització es recomana portar roba i calçat adequat, gorra o barret, crema protectora solar i ulleres de sol, a banda d’aigua o beguda isotònica.

Des del 3 d’abril fins avui es poden realitzar les inscripcions anticipades amb un cost de 9,50€. A partir del 2 de maig i fins al 5 de maig a les 14 hores, el preu de les inscripcions serà de 13,50€. Les inscripcions es podran realitzar a l’Oficina del Patronat Municipal d’Esports o a través del web www.lesfranqueses.cat/caminada2017.

Totes les inscripcions realitzades per Internet hauran de portar el resguard el dia de la caminada per poder bescanviar-lo per la butlleta de sortida. En cas de quedar places disponibles, però, es podrà realitzar la inscripció el mateix dia de la caminada fins a 15 minuts abans de la sortida. El preu de la inscripció inclou l’esmorzar, els avituallaments, la botifarrada i un obsequi. També dóna dret a participar en el sorteig de diferents regals.

L’organització anima a tots els participants a penjar fotografies durant la caminada a Twitter amb l’etiqueta #caminadapopularLF17. Totes aquelles persones que ho facin entraran en el sorteig de dues nits d’hotel (Hotel Ciutat Granollers iHotel B&B). Com més fotografies es pengin amb aquesta etiqueta més opcions hi ha de poder guanyar el premi. El sorteig es durà a terme el dilluns 8 de maig a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports i els guanyadors rebran una notificació en el seu compte de Twitter.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here