El Cangas trenca la imbatibilitat del Fraikin BMG que tornava de terres gallegues, per primer cop aquesta temporada, sense els dos punts (26-21)

El Frigorificos Morrazo gallec va acabar ahir amb la ratxa d’imbatibilitat del Fraikin sumant una tercera victòria consecutiva, fet que va cel·lebrar amb eufòria a la seva pista i rodejat de tot el seu públic. D’aquesta manera, el Fraikin afegia una nova derrota a O’Gatañal, pista on ha perdut durant les seves tres últimes visites.

L’encontre va arrencar amb el domini del joc català sobre la pista però, el canvi produït en els locals a partir del minut 8, tot posant millores en la línia defensiva i una bona actuació sota pals de Yeray Lamariano, eren definitives per donar una volta al marcador. El Fraikin, menys inspirat que de costum, produïa forces errors en els llançaments; el jove Arnau Garcia, destacava per ser l’únic que aconseguia superar en ocasions la barrera que produïa a porteria el basc Lamariano. Ambdós equips anaven al descans amb una distància perillosa pels deViver de 13-8.

En tornant dels vestidors, els vallesans sortien amb la mentalitat de moure fitxes i canviar l’aplastant primera part que venien de jugar. Al Cangas li costava molt més trobar els forats per penetrar a les zones perilloses per encaixar els gols, tot i això, els catalans però, seguien poc acertats i sense trobar les directrius habituals pròpies de l’equip. Aquesta dinàmica, provocava que els nostres poguéssin acurtar distàncies. El pivot Adrià Figueras, màxim protagonista de l’equip durant aquest primer període de lliga, es feia amb dos contraatacs que ajudaven al seu equip a poder somiar amb la remuntada. També ho feien exclusions de jugadors com Cerqueira i Eijo. No obstant això,  Lamariano seguia defensant la porteria gallega com un monstre, i, la fortuna, definitivament, no jugava a favor dels granollerins. El matx finalitzava amb un marcador de 26-21 al lluminós.

D’aquesta manera, el Fraikin vivia ahir la seva primera derrota de la temporada a una pista que se li continua resistint i, on ahir, va viure la pressió d’un públic que apretava i un arbitratge força complicat. Destacar actuacions com la del gran Arnau Garcia, el jove granollerí que ahir va anotar ni més ni menys que 7 gols des dels 7m. També la feina de l’extrem Adrià Pérez, amb anotació de 3 gols i la gran contribució a que els catalans tinguéssin a tocar l’empat; i, finalment, Adrià Figueras, determinant en defensa i qui va portar la batuta en l’atac de la primera meitat.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here