A principis d’Octubre començarà una nova aventura periodística a la comarca del Vallès Oriental, obrirà les portes de bat a bat i començarà a produir notícies esportives La Jornada del Vallès

La Jornada del Vallès és un diari digital creat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que vol crear un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. El nostre mitjà pretén ser una eina per acostar tant l’esport més modest com el d’elit, posant un especial émfasi en la proximitat i en l’ampli conglomerat de varietat esportiva del Vallès Oriental. Tots els clubs esportius, entrenadors, i esportistes de la comarca tenen el seu espai en aquest nou mitjà que vol ser l’eina necessària per aglutinar la gran oferta i demanda d’informació esportiva del nostre territori. En un principi la Jornada del Vallès neix com un mitjà de premsa escrita i vol donar molta rellevància a la imatge ja des d’un principi, en especial a la fotografia, i en un futur a la peça audiovisual.

El diari acostarà tota l’actualitat esportiva de la comarca relacionada amb els clubs, equips, i diferents i variats esdeveniments esportius de diferents modalitats. A més, donarà un plus de qualitat aportant entrevistes amb esportistes o exesportistes vallesans il·lustres i reportatges de tot tipus amb l’esport com a fil conductor.

A la vegada el diari s’erigeix com una plataforma per donar més volada a l’esport més modest, i facilitar un espai a clubs i esportistes de la comarca que no tenen gaire ressó als mitjans de proximitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here