El lateral esquerre, de 22 anys, amb experiència a Segona B i Tercera, ha estat un dels jugadors destacats del conjunt franquesí, en el primer tram de competició


Amb només 22 anys Guillem Pujol pot presumir d’haver estat el capità d’un equip de Tercera Divisió. Ho va ser la passada temporada amb el filial del Sabadell, una campanya en la qual el lateral esquerre va sobresortir, tot i no poder evitar que el seu equip baixés a Primera Catalana. Tanmateix, després de dues temporades amb el conjunt arlequinat i després d’haver debutat a Segona Divisió B, el club li va donar la baixa quan precisament tot apuntava que passaria a formar part de la plantilla del primer equip.

Tot i rebre ofertes de clubs de categoria superior, Pujol va decidir fitxar pel CF Les Franqueses per ajudar a complir l’objectiu del club franquesí aquesta temporada: l’ascens. “L’equip té potencial per assolir la fita marcada, treballem setmana a setmana molt dur per aconseguir-la; tot i això crec que hem de ser més regulars que a la primera volta si volem acabar assolint l’ascens”, apunta Pujol a La Jornada del Vallès.

Pel defensa, que havia competit les darreres temporades entre Segona B i Tercera, aquest és un exercici diferent, allunyat de la pressió i l’exigència de les categories més altes en les quals espera tornar a partir de la propera campanya: “Ha estat una experiència nova, acostumat a competir en divisions superiors que només et centres en el futbol. Les dues últimes temporades a nivell anímic han estat difícils i necessitava una nova experiència per netejar el cap i poder arrencar la propera campanya amb les piles carregades. Espero ajudar a l’equip i contribuir a l’ascens”, assegura.

Lateral esquerre, fort, ràpid, amb molta projecció ofensiva i una esquerre exquisida, Pujol ha estat un dels fixes a l’11 titular de Jordi Jornet i Manolo Parralo en els primers 16 partits de lliga. Un primer tram de competició en el qual l’equip vallesà s’ha mantingut a la part alta de la taula mantenint intactes les opcions d’ascens a falta de disputar-se la segona volta. Els franquesins són cinquens amb 31 punts, a només tres punts del líder, tot i que amb un partit més disputat.

Precisament Pujol va donar les primeres passes com a futbolista en un club de la comarca, a l’EC Granollers, club amb el qual va jugar 5 temporades, de benjamí a primer any d’infantil. Posteriorment, va defensar els colors del Premià, la Fundació Sánchez Llibre, el Jabac, i ja com a juvenil va jugar a la Gramanet, al Badalona i a la Damm, els dos darrers a Divisió d’Honor. El seu primer any com a amateur va començar la pretemporada amb el Lleida però per motius personals va deixar el club de la Terra Ferma i va competir amb el Masnou, abans de fitxar pel CE Sabadell B.

A l’agenda de l’EC Granollers

El bon primer tram de competició que ha realitzat Pujol amb el CF Les Franqueses ha despertat l’interès de diversos clubs, entre ells l’Esport Club Granollers. Tanmateix, però, el club franquesí el considera un jugador clau i fins que no acabi la temporada no té la intenció de deixar-lo marxar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here